≫ 

Dečak (13) ubio stariju sestru pištoljem koji je sam napravio: Užas u Džordžiji

"Nemoj da umreš, nemoj da umreš", govorio je mlađi brat

  • 0
policija ilustracija SAD Foto: Pixabay/ Ilustracija

Dečak iz američke države Džordžija (13) ubio je svoju 14-godišnju sestru hicima iz pištolja koji je sam napravio. Stravičan zločin se dogodio u sredu u vozilu ispred kuće tinejdžera na Viki Lejnu u Daglasvilu.

Šerif okruga Daglas Tim Paunds rekao je da je dečak pokušavao da proda pištolj koji je napravio 19-godišnjaku koji je nameravao da ga ukrade od njega.

Dok su se njih dvojica borili oko pištolja, trinaestogodišnjak je ispalio metak koji je, nažalost, pogodio njegovu sestru koja se u tom trenutku našla u blizini, prenosi Brif Njuz.

- Kada smo stigli, u automobilu su bile tri osobe, primetili smo da je u vozilu bila mlada devojka za koju se činilo da je upucana - rekao je Šerif Paunds.

Očevidac koji se zatekao na mestu događaja kada su policajci izvukli telo, rekao je da video da devojčica nije davala znake života.

- Može se reći da nije disala, u blizini je bio policajac koji je pomogao da je izvade iz auta ma zatim su je spustili na zemlji - rekao je on.

Dodao je da je mlađi brat ove devojčice poludeo kada je video da mu sestra ne diše. Govorio je: "Nemoj da umreš, nemoj da umreš", više puta - ispričao je očevidac.

Video: Devojka (20) ubila dedu: Zadala ubode nožem, sa lisicama na rukama otkrila motiv

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA