≫ 

Italijan došao na vakcinaciju sa lažnom rukom: Nije hteo da primi cepivo, ali je tražio potvrdu

Sestra je rekla lokalnim medijima da je videla da mu je koža "gumenkasta i hladna", a pigment "previše svetao", kad mu je podigla rukav

  • 2
vakcina

Foto: Tanjug/AP

Italijan koji je želeo potvrdu o vakcinaciji protiv kovida-19, a da se ne vakciniše, pojavio se na zakazanom terminu sa lažnom rukom, saopštili su zvaničnici, a prenosi Tanjug.

Muškarac 50-ih godina pojavio se na vakcinaciji sa silikonskim kalupom koji je pokrivao njegovu pravu ruku, nadajući se da će proći neopaženo.

Medicinska sestra nije, međutim, bila zavarana te je muškarac prijavljen policiji u gradu Bijela, na severozapadu Italije. Sestra je rekla lokalnim medijima da je videla da mu je koža "gumenkasta i hladna", a pigment "previše svetao", kad mu je podigla rukav.

Pošto je otkriven, muškarac je pokušao da ubedi sestru da zažmuri na jedno oko, izvestila je Republika. Ona ga je umesto toga prijavila policiji za prevaru.

Navodno se radi o muškarcu koji je zdravstveni radnik suspendovan sa posla jer nije vakcinisan, a vakcina je obavezna za sve zdravstvene radnike u Italiji.

Video: Italijanski milioner i plejboj se zahvalio Srbiji posle vakcinacije: Divni ste! Vidimo se uskoro!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA