Albanac zadavio suprugu dok su deca spavala u drugoj sobi: Jeziv zločin u Grčkoj

Muškarac je nakon ubistva pozvao policiju i rekao "Dođite, mislim da sam ugušio ženu"

  • 0
grcka policija Foto: Shutterstock.

"Dođite, ugušio sam svoju ženu", rekao je muškarac (40), koji se sumnjiči da je u Grčkoj, nakon kraće rasprave, ubio svoju suprugu. Pojedini mediji prenose da je reč o državljaninu Albanije, koji je sa porodicom poslednjih godina živeo u oblasti Lakedemonija.

Stravičan zločin dogodio se u nedelju uveče, dok je njihovo dvoje dece spavalo u drugoj sobi. Navodno osumnjičeni za ubistvo od ranije nije bio poznat policiji, niti je ubijena žena ikada prijavljivala nasilje u porodici.

Svedoci kažu da su u nedelju uveče čuli svađu u kući bračnog para. Sumnja se da je muškarac, nakon rasprave, dok su njihovi sinovi starosti 8 i 10 godina spavali u drugoj sobi, nasrnuo na suprugu i ubio je.

Veruje se da je nakon ubistva napustio porodični dom, ali da se potom vratio i pozvao policiju, moleći ih da dođu jer "veruje da je ugušio suprugu".

Policija je beživotno telo žene pronašla u krevetu, a osumnjičeni je sedeo kraj nje. Navodno je policiji rekao da su počeli da se svađaju jer je supruga htela razvod.

- U ponedeljak, 6. decembra rano ujutru, priveli smo muškarca (40), zbog sumnje da je ubio svoju suprugu (36). Nakon zločina on je pozvao policiju i rekao da je suprugu zadavio golim rukama. Žena je pronađena bez svesti, a po dolasku u bolnicu proglašena je mrtvom. Istraga je u toku - saopštili su iz policije.

Video: (Uznemirujući video) Pokušaj pljačke završen ubistvom: Trojica na jednog, ali taj jedan ima pištolj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA