≫ 

Britanski mediji: Tragovi kokaina na 11 mesta u parlamentu, sumnjiv i toalet blizu Džonsonovog kabineta?

U novinskom izveštaju piše da su testovi koji otkrivaju drogu pronašli tragove kokaina na 11 lokacija gde pristup imaju samo poslanici, osoblje i novinari, a među lokacijama je navodno i toalet u blizini kancelarije premijera Borisa Džonsona

  • 5
Britanija, britanski parlament, donji dom, glasanje Foto: HO/AFP/Profimedia

Rukovodeći organibritanskog parlamenta pozvaće policiju nakon što su londonske novine objavile da su tragovi kokaina navodno pronađeni na mnogim mestima u skupštini, javlja AP.

Predsednik skupštine Lindzi Hojl izjavio je da će kontaktirati policiju nakon što je "Sandej tajms" objavio da se navodno pojavila droga u zgradi parlamenta.

U novinskom izveštaju piše da su testovi koji otkrivaju drogu navodno pronašli tragove kokaina na 11 lokacija gde pristup imaju samo poslanici, osoblje i novinari, a među lokacijama je navodno i toalet u blizini kancelarije premijera Borisa Džonsona.

- Navodi o upotrebi droge u parlamentu su duboko zabrinjavajući i ja ću o tome pričati sa gradskom policijom ove nedelje. Očekujem da vidim potpunu primenu zakona - saopštio je Hojl.

Portparol Džonsona Maks Blejn izjavio je takođe da su izveštaji "zabrinjavajući".

Video: Sve ispale novog premijera Velike Britanije, Borisa Džonsona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. decembar 2021 | 19:04

    To vam je dokaz da se svet neiskreno bori protiv droge,to je samo kad je javnost u pitanju,kad se kamere ugase ona je biznis za mnoge

  • Ivan

    6. decembar 2021 | 19:24

    Ove nase da provere na alkohol 😂 😂 😂

  • Kobi

    6. decembar 2021 | 19:08

    Tako mogu da izazovu svecki rat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA