Snimala kako bije dete da se osveti nevernom mužu: Beba gola leži na podu i neutešno plače

Majka je privedena zbog sumnje da je tukla ćerkicu i sve snimala

  • 0
Moskva, rusija, policija Foto: Profimedia

Policija u Kazanju privela je majku, koja se sumnjiči da je tukla svoju jednogodišnju ćerku i da je iživljavanje nad detetom snimala mobilnim telefonom.

Snimak zlostavljanja devojčice pojavio se pre nekoliko dana na društvenim mrežama, a na istom se vidi kako neko, sumnja se da je u pitanju majka, devojčicu bez odeće gura na pod, dok devojčica neutešno plače.

- Neće ti se ništa desiti - čuje se kako govori neko na snimku.

Snimak zlostavljanja deteta traje gotovo 30 sekundi, a navodno je snimljen kako bi žena napakostila suprugu, odnosno ocu devojčice. Kako prenose ruski mediji, osumnjičena je želela da se osveti mužu jer misli da ju je prevario.

Nakon što je snimila zlostavljanje devojčice, poslala je snimak suprugu preko mesindžera, a on je snimak potom prosledio svojoj majci. Baka devojčice je odmah pozvala policiju.

Upozorenje: Potresan snimak

Majka je privedena istog dana, a dete je odvezeno u bolnicu. Prema prvim saznanjima, devojčica je u dobrom stanju, ali se čekaju rezultati detaljnog ispitivanja.

U policiji je majka navodno rekla da žali zbog svog postupka, te da je u afektu maltretirala dete, da bi se osvetila nevernom suprugu. Protiv nje je podignuta optužnica, a potom je puštena da se brani sa slobode.

Sud će odlučiti da li će dete nakon lekarskih pregleda biti vraćeno majci. Baka je tražila da preuzme brigu o detetu, ali za sada ni to nije dopušteno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA