≫ 

Ispovest bake ubijenog dečaka: Plakao jer Ema dolazi po njega, branili mu da poseti mamu u zatvoru

Medlin je dodala da je je Artur trebalo kasnije da poseti i majku u zatvoru, a koja je bila jako uzbuđena što će ga konačno videti

  • 0
Arthur Labinjo-Hughes Foto: Facebook

Baka ubijenog dečaka Artura Hjuza ispričala je medijima kako je izgledao njen poslednji susret sa unukom, a zatim se osvrnula i na presudu njegovih ubica. 

Medlin Helkroj rekla je da je još 2019. godine primetila da je njen unuk izgubio sjaj u očima, kada ju je posetio na njen rođendan. Ona je dodala da je dečak počeo da plače kada je čuo da je maćeha došla kolima po njega.

- Molio me je da ostane kod mene. Tada sam ga poslednji put i videla. Bio je srećno dete, svi smo ga jako voleli - rekla je ona gostujući u jednoj emisiji.

Ona je dodala da je ona posebno bila vezana za njega jer je dete njene ćerke.

- Bio je nežan i brižan, imao je dobar smisao za humor, jednostavno predivno dete. Mnogo mi je bilo teško kada je izgubio sjaj u očima. Tada je otac ušao kod mene u kuću i došao po njega, a on ga je odmah upitao da li je i ona u kolima, a kada je čuo da jeste počeo je da plače - rekla je ona.

Arthur Labinjo-Hughes Dečak je plakao kada je saznao da Ema dolazi po njega Foto: Facebook

Medlin je dodala da je je Artur trebalo kasnije da poseti i majku u zatvoru, a koja je bila jako uzbuđena što će ga konačno videti.

- Dva dana kasnije Tomas mi je poslao poruku d anikada više neću videti unuka, ni ja ni moja ćerka. To je bilo poslednje što sam čula o njemu i tada sam ga poslednji put videla sve dok nije dospeo na odeljenje intenzivne nege - rekla je Arturova baka, prenosi Metro news.

Podsetimo, Artur je preminuo u junu prošle godine nakon što je njegova maćeha Ema Tastin više puta njegovu golavu udarila u tvrdu podlogu.

On je pre toga mesecima mučen izgladnjivan, trovan solju i ostavljan da spava na podu u dnevnoj sobi, rekli su tužioci tokom suđenja.

Ema je osuđena na 29 godina zatvora zbog ubistva dečaka, a njegov otac je osuđen zbog ubistva iz nehata i podsticanja na ubistvo.

Vlada je naložila reviziju slučaja i pokrenuta je istraga protiv socijalnih radnika koji su posetili porodčni dom nekoliko meseci nakon što su članovi porodice prijavili da sumnjaju da je dečak zlostavljan.

Video: Zlostavljači ucenjuju decu, a njihove najgore pretnje na kraju se obistine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA