Osuđen muškarac zbog teškog ubistva: Izbo devojku 54 puta, pa pozvao mamu da mu pomogne

Porotnicima je trebalo manje od sat vremena da iz oboje proglase krivima

  • 0
Ian Bennett, Lynda Bennett - Ubio devojku pa pozvao majku da mu pomogne Foto: West Midlands Police

Ijan Benet iz Birmingema osuđen je zbog teškog ubistva njegove devojke koju je nožem izbo čak 54 nputa, a zatim nazvao svoju majku da mu pomogne oko prikrivanja dokaza.

On je svoju devojku Keri Buli, sa kojom je bio u vezi mesec dana optužio da je imala odnose sa devojkom koju su zajedno upoznali u jednom baru.

Na sudu je saopšteno da je Ijan tražio najbolji način da se osveti svojoj devojci pre nego što ju je te noći posetio u njenom domu u Soliholu. On je nakon brutalnog ubistva pozvao majku da mu pomogne oko čišćenja tragova, a nadzorne kamere su je usnimile kako u plastičknoj kesi baca mož kojim je devojka ubijena.

Kerry Woolley - Ubio devojku pa pozvao majku da mu pomogne Ijan i keri bili su nekoliko dana u vezi Foto: West Midlands Police

On je zatim stao ispred njenog stana i pozvao policiju i pravio se da je očajan jer je zatekao ubijenu. Kada je policija stigla na mesto zločina rekao im je da ne želi ništa da dodiruje jer je to očigledno mesto zločina, prenosi Metro.

Iako su i on i njegova majka tvrdili da nisu krivi, tužioci su rekli da je svaka reč koju su izgovorili čista laž. Porotnicima je trebalo manje od sat vremena da iz oboje proglase krivima.

- Ni Ijan ni njegova majka nisu pokazali trunku kajanja zbog ovog zločina. Bilo nam je zadovoljstvo d apred porotu iznesemo sve dokaze koji su bili protiv njih, kako bismo opovrgli njihove laži - rekao je detektiv Rori Džas.

On je dodao da su misli svih uvek uz Kerinu porodicu i nadamo se da će im ova presuda doneti utehu.

Izricanje kazne planirano je za sutra.

Video: Britanska policija likvidirala teroristu sa nožem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA