≫ 

Epstajn i Maksvel zagrljeni u rezidenciji kraljice Elizabete?

Fotografija je pronađena u Epstajnovoj vili na Menhetnu, a izgleda da je snimljena u Balmoralu

  • 0
Jeffrey Epstein Ghislaine Maxwell Gislejn Maksvel Džefri Epstajn Foto: US Attorney's Office SDNY

Američkom sudu je prikazana fotografija pedofila Džefrija Epstajna i Gislejn Maksvel kako se opuštaju u, kako izgleda, kraljičinoj rezidenciji Balmoral.

Smatra se da je slika bez datuma snimljena 1999. godine, kada je princ Endru navodno pozvao par da bude gost na škotskom imanju, javlja BBC.

Gospođi Maksvel se trenutno sudi za navodno podvođenje maloletnica u periodu između 1994. i 2004. godine.

Ona je odbacila sve optužbe.

Advokati gospođe Maksvel rekli su da se ona koristi kao žrtveni jarac za zločine svog bivšeg dečka i poslovnog saradnika. Epstajn je optužen za vođenje "ogromne mreže" maloletnih devojaka za seks, ali je umro u zatvorskoj ćeliji u Njujorku pre nego što mu je suđeno.

Fotografija koja je pokazana poroti jedna je od brojnih koje su tužioci odabrali kako bi dokazali da su gospođa Maksvel i Epstajn imali blisku vezu i da su bili "saučesnici u zločinu".

Fotografija je pronađena u Epstajnovoj vili na Menhetnu, a izgleda da je snimljena u Balmoralu. Kraljica i njena porodica su tokom godina slikani kako sede pored nečega što izgleda kao da je ista brvnara kraj koje su fotografisani Epstajn i Maksvel.

Princ Endrju, princ Endru, prince Andrew Princ Endru Foto: Tanjug/AP

Poznato je da je par prijatelj sa princom Endruom, trećim detetom kraljice Elizabete, a ranije je objavljeno da ih je on pozvao u Balmoral. Tada je princ Endru odbio da komentariše.

Na suđenju se već čulo kako je princ nekoliko puta putovao Epstajnovim privatnim avionom. Princ Endru nije optužen ni za kakve prekršaje u ovom slučaju.

Među ostalim fotografijama koje su ove nedelje prikazane sudu bilo je nekoliko Maksvelove i Epstajna zajedno, ponekad zagrljeni ili intimni jedno sa drugim.

Posebnu pažnju privlači uramljena fotografija koja stoji na stolu na kojoj se vidi kako se par ljubi, i skica gospođe Maksvel postavljena na zid kupatila.

Postojale su i fotografije dvojice tužitelja gospođe Maksvel u različitim nagim situacijama.

Gospođi Maksvel, koja ima britansko, američko i francusko državljanstvo, preti kazna do 80 godina zatvora ako bude osuđena po optužbama za seksualnu trgovinu i lažno svedočenje.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(Telegraf.rs/BBC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA