≫ 

Premijerka Finske se izvinjava zbog odlaska u noćni klub

Premijerka je na Fejsbuku napisala da je odlučila da ne prekine noćni izlazak u subotu, nakon što joj je rečeno da je bila izložena korona virusu dan ranije

  • 2
Sana Marin Foto: Tanjug/AP

Premijerka Finske Sana Marin uputila je danas izvinjenje javnosti zbog odlaska u noćni klub, iako je prethodno bila u kontaktu sa ministrom spoljnih poslova koji je zaražen korona virusom.

- Pogrešila sam. Trebalo je da pažljivije razmotrim situaciju - izjavila je Marin u jednom televizijskom intervjuu, a prenosi CNN.

Premijerka je na Fejsbuku napisala da je odlučila da ne prekine noćni izlazak u subotu, nakon što joj je rečeno da je bila izložena korona virusu dan ranije.

Njena objava je usledila nakon što je jedan finski tabloid objavio premijerkinu fotografiju u prepunom noćnom klubu.

Ministar za ekonomska pitanja Mika Lintile prisustvovao je u nedelju florbol utakmici između Finske i Letonije, uprkos tome što mu je savetovano da izbegava kontakt sa drugima, objavio je list "Helsingin Sanomat".

Ministar odbrane Anti Kaikonen otišao je na večeru u subotu, dok su ministarka finansija Anika Sariko i ministar nauke i kulture Anti Kurvinen otkazali prisustvo na istom događaju kako bi izbegli kontakte, objavio je list "Ilta-Sanomat".

Marin je navela da ministri neće biti u karantinu jer su svi dva puta vakcinisani.

Video: Pogledajte kako se provodila na zabavi usred dana: Da li se Severina zarazila koronom na ovoj žurki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA