≫ 

Neobična čestitka Sakašvilija: "Ovo mi je prvi doček u zatvoru, a ovo je moja ćerka"

Sakašvili priznao da ima vanbračnu ćerku

  • 0
Hapšenje Mihaila Sakašvilija Foto: Tanjug/AP

Bivši gruzijski predsednik Mihail Sakašvili čestitao je Novu godinu i neočekivano priznao da ima vanbračnu ćerku, prenosi RIA Novosti.

- Ovo je prva Nova godina koju dočekujem u zatvoru, ali ovo je i prva Nova godina kada će na ekranima televizora u novogodišnjem koncertu na kanalu "Mtavari arhi" učestvovati zajedno sa svojom mamom najmlađa učesnica Elis-Marija Sakašvili, moja najdraža devojčica i najmlađa ćerka - napisao je Sakašvili na Fejsbuku.

Sakašvili je uhapšen 1. oktobra, nakon što se vratio u Gruziju iz Ukrajine. Nekoliko sedmica u zatvoru je štrajkovao glađu. On je u odsustvu osuđen na šest godina zatvora zbog zloupotrebe položaja.

Sakašvili ima i ukrajinsko državljanstvo. Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski ranije je izjavljivao da će se vlasti te zemlje i on lično baviti povratkom Sakašvilija.

Međutim, Tbilisi odbija da pusti Sakašvilija. Premijer Irakli Garibašvili izjavio je da će bivši predsednik odslužiti celu kaznu.

Video: Krvave glave i suzavci na ulicama Tbilisija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA