Preminula devojčica koja je živela kao Bendžamin Baton: Imala je samo 15, a izgledala kao starica

Ušla je tiho na ovaj svet i tiho je i otišla, ali njen život je bio daleko od toga, rekla je njena porodica

  • 4

Jutjuberka iz Teksasa Adalija Rouz Vilijams, koja je bolovala od progerije, poremećaja koji izaziva prevremeno starenje, preminula je u 15. godini.

Vilijamsova je "oslobođena sa ovog sveta" u 19 časova 12. januara, stoji u objavi na njenim nalozima na društvenim mrežama.

- Ušla je tiho na ovaj svet i tiho je i otišla, ali njen život je bio daleko od toga. Ona je dotakla milione ljudi, i u srcu svakog od njih ostavila neizbrisiv trag. Više je ništa ne boli, i sada pleše uz muziku koju je obožavala - navela je njena porodica na Fejsbuk stranici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by The Adalia Rose Show (@adalia06)

Dodali su kako bi zaista voleli da ovo nije njihova stvarnors, ali nažalost jeste.

- Želimo da zahvalimo svima koji su je voleli i podržavali - dodala je porodica, prenosi Independent.

Hiljade obožavaoca i pratioca izrazilo je saučešće porodici Vilijams, uključujući i dizajnera Majkla Kostela koji je dizajnirao par prilagođenih haljina u čast njenog 13. rođendana 2019.

Adalija je bila poznata po svojoj živahnoj ličnosti, ljubavi prema modi, uputsvima za šminkanje i drugim Jutjub klipovima koji su pratili njen svakodnevni život.

Imala je veliki broj fanova na svim društvenim mrežama, na Jutjubu je imala tri miliona pratilaca i 380.000 ljudi na Instagramu koji su pratili njen život sa ovim neobičnim i teškim sindromom.

Dijagnoza poremećaja čije je puno ime Hačinson-Gilfordov sindrom progerije, a koji je poznatiji kao bolest Bendžamin Baton, postavljena je kada je Adalija imala samo tri meseca. On izaziva prevremeno starenje, usporen rast, opadanje kose, i prognozirana dužina života dece koja dobiju ovu dijagnozu je svega 12-13 godina. Od ovog poremećaja pati nekoliko stotina dece širom planete.

Video: Boj bije srce u junaka: Dečačić spasio simpatiju od čopora pasa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Клоп

    14. januar 2022 | 17:35

    Мукица....како је само имала лепу косу.Путуј с'анђелима.

  • Sasa

    14. januar 2022 | 22:56

    Nije imala kosu ,nosila je periku..putuj malena

  • Sasa

    14. januar 2022 | 22:50

    Umrla je ,jer oni kratko zive ,ne zbog vakcine i ko zna cega ,bas je bila interesantna ,voljeli su je jako svi,pa eto i mi znamo za nju ..putuj malena.. 💐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA