≫ 

Stravične fotografije nesreće u Bugarskoj: Autobusu sa Kosova smrskan prednji deo, vozač u bolnici

Uviđaj je na licu mesta obavila policija, a zbog saobraćajne nesreće pokrenut je postupak i o tome obavešten tužilac

  • 2

U saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj povređeno je 29 putnika sa Kosova, od kojih najmanje šestoro dece, kada se autobus u kome su bili sudario sa kamionom u gradu Ćustendil.

U međuvemenu su se pojavile fotografije sa mesta nesreće na kojima se vidi uništen beli autobus u kom su se nalazili putnici sa Kosova.

Na njima se vidi da je prednji deo vozila potpuno uništen, a najteže je oštećen deo ispred vozačevog sedišta.

Vozač autobusa je zadobio lakše povrede i prebačen je u lokalnu bolnicu. Uviđaj je na licu mesta obavila policija, a zbog saobraćajne nesreće pokrenut je postupak i o tome obavešten tužilac, prenosi Struma.bg.

Podsetimo, nesreća se dogodila oko 4.30, kada je putnički autobus sa Kosova udario u zaustavljeni kamion koji je prevozio drva.

Video: Novi snimci iz Bugarske: Iznose se tela mrtvih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Za NašeKiM

    18. januar 2022 | 16:17

    Ovi šiptari iz našeg KiM kako koji put naprave neko zlo Srbima,čudno,vrati im se petostruko,ovo koliko se sećam nije prvi put,ne sitim se ja narodu,svaki čovek je ljudsko biće i žao mi je,naravno njima nije žao Srba,dali se to ipak javlja neka kosmička,neko bi rekao,Božija pravda,neznam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA