≫ 

Užas u komšiluku: Ženu oteli, opljačkali i udavili, pa raskomadali telo da prikriju zločin

Bugarski mediji prenose da je u pitanju supruga savetnika u gradskoj opštini

  • 0
Bugarska policija

Foto: Shutterstock

Policija u Bugarskoj rasvetlila je surovo ubistvo žene, čije raskomadano telo je pronađeno u reci u gradu Ruse. Lokalni mediji prenose da je u pitanju supruga savetnika u gradskoj opštini, koja je držala lanac apoteka u gradu.

Njen nestanak prijavljen je prošle sedmice. Žena je nestala nedugo nakon što je izašla iz jedne od svojih apoteka sa pazarom. Veruje se da je u trenutku nestanka kod sebe imala oko 10.000 evra.

Nju su, kako su saopštili iz policije, otela dvojica muškaraca.

- Žrtva je oteta 11. januara, a dvojica osumnjičenih su žrtvu prethodno pratili mesec dana, kako bi ustanovili njene dnevne navike. Znali su da ima običaj da sa sobom nosi velike količine novca. U danu kada je oteta, izašla je iz jedne od apoteka, a kod sebe je imala 20.000 leva (oko 10.000 evra). Išla je sama do automobila koji je bio parkiran na javnom parkingu - saopštili su iz policije.

Kako su naveli, jedan od otmičara je nosio policijsku uniformu.

- On je ženu zaustavio i tražio joj ličnu kartu uz obrazloženje da je reč o kontroli. Drugi osumnjičeni je bio u vozilu iza njenog. Potom je prvi ženi stavio lisice, izvukao je iz vozila i prebacio u vozilo svog saučesnika. Odmah su joj uzeli novac koji je imala kod sebe, a onda su je odveli u njenu kuću, iz koje su uzeli još 45.000 leva (oko 23.000 evra). Nakon toga su ženu brutalno ubili kako bi prikrili tragove - saopštili su iz policije.

Obdukcijom je utvrđeno da je nesrećna žena prvo udavljena, a da su ubice narednog dana raskomadale telo kako bi prikrili zločin. Delove tela su potom bacili u reku.

Ronioci su u utorak uveče iz reke izvukli nekoliko delova tela, a od jutros je nastavljena opsežna potraga.

Kako je saopšteno, osumnjičeni su pronađeni i uhapšeni tri dana nakon brutalnog ubistva i nalaze se u pritvoru.

Video: Pucali jedni na druge, pa ubili jednogodišnjaka dok je sedeo u kolicima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA