≫ 

Bivša devojka princa Endrjua: "Epstajn i Klinton su bili kao braća, voleli da budu u blizini vojvode"

Lejdi Viktorija je rekla da ju je par koristio kao "mamac" da zabavlja prijatelje Džefrija Epstajna

  • 2
Lady Victoria Hervey  Viktorija Harvi

Foto: Profimedia/ITV/Ferrari

Lejdi Viktorija Harvi (44), pripadnica britanske elite i bivša devojka princa Endrjua, rekla je da su Džefri Epstajn i bivši američki predsednik Bil Klinton "bili kao braća" i "voleli su" da budu u blizini Vojvode od Jorka.

Harvi je prvi put srela Epstajna i Gislejn Maksvel pre 20 godina. Govoreći u dokumentarcu "Gislejn, princ Endrju i pedofil" koji je emitovan u utorak uveče, Lejdi Viktorija je govorila o vezi između Epstajna i Klintona, koji je fotografisan u brojnim prilikama sa pedofilom milijarderom i navodno je leteo njegovim privatnim avionom najmanje devet puta.

- Klinton je definitivno bio veoma blizak sa Džefrijem. Ne znam da li ste videli slike u Epstajnovoj kući? Jedna od njih je portret Bila Klintona koji nosi haljinu koju je Monika Levinski nosila kada su imali aferu - rekla je Harvi.

Ona je dodala kako je Klinton bio "super blizak sa Epstajnom".

- Bili su kao braća, a bio je blizak i sa Maksvelovom - rekla je Harvi. Maksvel je 2010. godine bila gost na venčanju Čelsi Klinton, ćerke Bila Klintona. Bivši predsednik je negirao da je bio blizak sa Epstajnom.

U skandal oko Maksvel i Epstajna upleten je i Vojvoda od Jorka, koji je navodno provodio vreme u privatnim rezidencijama preminulog pedofila, na žurkama koje je organizovao milijarder. Princ Endrju je navodno bio blizak i sa Maksvelovom, koja je prošlog meseca, 29. decembra, osuđena za omogućavanje seksualnog zlostavljanja maloletnika od strane njenog bivšeg partnera Epstajna.

Preti joj 65 godina zatvora, što znači da bi ostatak života mogla da provede iza rešetaka.

Na pitanje šta je mislila da Epstajn i Maksvel žele od njihove veze sa Vojvodom, Lejdi Viktorija je rekla da je "princ Endrju sin kraljice Engleske, a Amerikanci vole to".

- Epstajn je voleo to, Klinton je voleo to - rekla je Harvi, prenosi Daily mail.

Lejdi Viktorija je rekla da ju je par koristio kao "mamac" da zabavlja prijatelje Džefrija Epstajna, rekavši da je pedofil "sedeo i čekao da ona ode na pecanje i pronađe koliko god je devojaka bilo potrebno da zabavlja njegove prijatelje", i opisala je Maksvela i Epstajna kao "Betmena i Robina".

- Mislim da sam korišćena kao mamac. Znate, gledajući unazad, bila sam stvarno mlada i naivna, a Gislejn zabavlja ove velike biznismene. Tako da to, naravno, tada nisam shvatila, ali gledajući unazad... - rekla je ona.

Bill Clinton, Ghislaine Maxwell, Bil Klinton, Žislen Maksvel

Klinton i Maksvel zajedno ispred Epstajnovog aviona Foto: Profimedia/The Mega Agency

Epstajn i Maksvel su vodili adresar poznat kao "Mala crna knjiga", koji je sadržao imena i brojeve ljudi koji će prisustvovati njihovim zabavama.

- Ako ste bili na društvenoj sceni 90-ih, a niste bili u tom adresaru, onda niste postojali - rekla je Lejdi Viktorija.

U toj knjizi navodno se nalazi i ime princa Endrjua.

Dokumentarac je emitovan nakon niza dramatičnih događaja po kraljevsku porodicu prošle nedelje. Naime, princu Endrjuu će se suditi nakon što ga je jedna od navodnih Epstajnovih žrtava optužila da je imao seks sa njom kada je imala 17 godina. Nakon toga su princu oduzete vojne uloge i titule.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    19. januar 2022 | 19:08

    Epstajna likvidirali da nebi odao ko je sve bio snjim sa mladim devojkama koje su seksualno zlostavljali...možda je i likvidiran zbog Bila Klintona... Slika Klintona obučenog u haljinu Monike Levinski sve govori...

  • Mihailović

    19. januar 2022 | 19:15

    Ko se domogao adresara, kakvo orgijanje i na kraju ubistvo da se sve prikrije, strašno, kako su se mlade devojke mogle odupreti ovim ljudima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA