≫ 

Katarinu kamere snimile kako pijana krvinički tuče sina u ulazu zgrade: Sestra je brani, kaže da je u šoku

Snimak je podigao Rusiju na noge ali je u povicima na društvenim mrežama dečakova tetka više kritikovana od majke

  • 1

Meštanka sela Juganec u Nižegorodskoj oblasti, Katarina Petrova, krvnički je pretukla svog sedmogodišnjeg sina Arsenija u ulazu zgrade.

Snimak incidenta postao je viralan i privukao pažnju javnosti. Katarinina starija sestra Marija, rekla je da ju je ono što je videla šokiralo. Tvrdi da se takav incident dogodio prvi put. Prema Marijinim rečima, Katarina joj je u telefonskom razgovoru rekla da je svom sinu udarila šamar „jer nije hteo da ide kući sa njom“.

Marija je dodala da su joj sestru ubrzo uhapsili.

Nakon toga, žena je nestala iz sela zajedno sa sinom i dve mlađe ćerke. Marija je dodala da ni ona ni njena majka ni prijatelji nisu mogli da dođu do Katarine i da ne znaju gde bi mogla biti.

Prema Marijinim rečima, Katarina se ne može nazvati alkoholičarkom mada pije. Međutim, na dan incidenta, vraćala sa sahrane gde je možda popila više nego inače.

Druga stanovnica sela Nadežda Pakina, koja poznaje ženu nasilnicu, primetila je da je ona često pila. Komšija je više puta gledala kako Arsenijeva majka, vraćajući se iz prodavnice, nosi pivo u kesama. Tetka pretučenog dečaka je rekla da je Arsenije teško dete, koje bi moglo da bude nestašno, i da svojim ponašanjem izazove agresiju kod sestre.

Nadležne službe vode istragu. Video pogledajte na početku teksta.

Video: Uznemirujuće: Užasni video nasilja nad detetom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • p.s

    21. januar 2022 | 07:30

    cuveno majka je majka vise nije vazeca prica.jer su zene zveri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA