Poslala poruku prijateljici da joj je neprijatno pored mušterije: Ubrzo je bila mrtva

Brijana Kafer (24) je bila sama u smeni 13. januara kada je maskirani čovek ušetao unutra i napao je

  • 3
Shawn Laval Smith Store Worker Killed Foto: Tanjug/AP

Policija u Los Anđelesu je pokrenula potragu za Šonom Lavalom Smitom (31), koji je osumnjičen da je izbo na smrt studentkinju Univerziteta Kalifornija Brijanu Kafer (24) koja je radila u prodavnici nameštaja, navodi Independent.

Ona je bila sama u smeni 13. januara kada je maskirani čovek ušetao unutra i napao je. Pronašla ju je mušterija koja je ušla 20 minuta kasnije, kako krvari na podu. Bila je mrtva do dolaska Hine pomoći. Pet dana kasnije policija je identifikovala Smita kao osumnjičenog. Njega je snimila kamera kako odlazi iz prodavnice kroz zadnja vrata. Nosio je zaštitnu masku na licu, ranac i tamnu odeću.

Brijana je nekoliko trenutaka pre nego što je ubijena poslala poruku prijateljici da joj je neprijatno pored jedne mušterije i da oseća "loše vibracije".

Policija Smita smatra naoružanim i opasnim, a svi koji ga vide trebalo bi odmah da pozovu policiju, koja je ponudila 250.000 dolara nagrade za informaciju koja bi vodila hapšenju. Policija navodi da Smit ima poduži dosije, od Kalifornije do Južne Karoline, a njegova zadnja optužba bila je za krađu u prodavnici. Bio je u zatvoru i jer je napao policajca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    20. januar 2022 | 06:50

    Ni slučajno da ga niste pipnuli, ipak je on jadni crnac. Black Lives Matter!!!

  • Goxy

    20. januar 2022 | 06:53

    Ovo su oni koji se zale da ih neko diskriminise.

  • matorac

    20. januar 2022 | 02:46

    Mora da je neka greska u pitanju. Ah ti stereotipi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA