Nemački mediji tvrde da imaju nove dokaze u slučaju male Medlin: Kristijan i dalje glavni osumnjičeni

Kristijanov advokat rekao je da njegov klijent poriče bilo kakvu umešanost u ubistvo ili nestanak male Medlin Meken

  • 0
Madeleine McCann Christian Brueckner Medlin Meken Kristijan Brukner

Foto: Tanjug/AP

Poznati nemački TV kanal Sat 1, otkrio je nove, šokantne dokaze protiv Kristijana Bruknera, osumnjičenog za kidnapovanje Medlin Meken

Vlasti u Nemačkoj su pre dve godine saopštile da je Kristijan Brukner glavni osumnjičeni u slučaju nestanka devojčice, kojoj se gubi svaki trag 2007. godine, kada je imala samo tri godine.

Novinari i stražitelji koji su radili na najnovijem dokumentarcu o ovom slučaju tvrde da imaju dokaz da je Kristijan bio u blizini njenog hotela u Portugalu, kada je devojčica nestala 3. maja.

Julijana Elbing, urednica, pomenutog kanala ispričala je da je jedna od njenih novinarki Juta Rabe, proteklih meseci pronašla dosta materijala u Nemačkoj, Velikoj Britaniji i Portugalu, koji u velikoj meri inkriminišu Kristijana, prenosi Independent.

Madeleine McCann Christian Brueckner Medlin Meken Kristijan Brukner

Kristijan se sumnjiči da je kriv za nestanak male Medlin Meken Foto: Tanjug/AP

Kristijan, koji trenutno služi sedmogodišnju kaznu u Nemačkoj zbog silovanja 72- godišnje Amerikanke, takođe je pod istragom i povezuje se sa još tri slučaja.

U pitanju su seksualno uznemiravanje desetogodišnje devojčice u Portugalu 2007. godine i zlostavljanje dece u Sao Bartolomeu tokom 2017. godine.

Njegov advokat rekao je da Kristijan poriče bilo kakvu umešanost u ubistvo ili nestanak male Medlin Meken.

Kejt i Geri Meken, roditelji nestale devojčice, nedavno su objavili poruku na sajtu Find Madeleine, u kojoj su zahvalili ljudima na njihovoj neverovatnoj pomoći, dok su dočekali 15. Božić bez svoje ćerke.

Video: Prekopavaju jedno imanje u Hanoveru: Da li je policija pronašla telo male Medlin Meken?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA