Ronioci u reci pronašli olupinu automobila: U njemu telo žene koja je nestala pre 4 godine?

Policija sumnja da je Tores možda bila u alkoholisanom stanju i da je počinila samoubistvo u noći kada je nestala

  • 0

Tim ronilaca pronašao je tri automobila u reci Brazos u Teksasu, a u jednom od njih bilo je i telo žene koja je nestala pre četiri godine, saopštili su zvaničnici u sredu.

Policija je saopštila da je u pitanju automobil marke Kia Rio koji pripada nestaloj 43- godišnjoj Stefani Tores, čiji je nestanak prijavljen 21. decembra 2017. godine. Vlast su saopštile da je telo nepoznate osobe, za koju se sumnja da je Stefani, pronađeno u automobilu.

- Zbog stanja u kom se telo nalazi, nismo u mogućnosti da identifikujemo da li telo sa sigurnošću pripada Stefani - saopštila je policija.

Juče je na konferenciji za novinare sopšteno da na automobilu nedostaje registarska tablica i da će više detalja biti poznato kada se identifikuje osoba.

Policija sumnja da je Tores možda bila u alkoholisanom stanju i da je počinila samoubistvo u noći kada je nestala. Ona je kod kuće ostavila novčanik i mobilni telefon. nakon što policija nije mogla da pronađe nijedan trag o njenom nestanku, potraga za njom obustavljena je u februaru 2019. godine.

Vlasti su u sredu saopštile da su uspele da izvuku automobil iz reke uz pomoć vatrogasnih službi i ronilaca koji putuju zemljom i pokušavaju da reše slučajeve nestanaka ljudi.

Ronioci su automobil pronašli okrenut naopako, 16 metara od obale, na dubini od četiri metra.

Članovi Stefanine porodice veoma emotivno su podneli vest o pronalasku automobila. U video snimku koji su objavili ronioci, rekli su da su razgovarali i sa njenom ćerkom Bjankom, piše Yahoo news.

- Analizirajući šta se sve izdešavao pre njenog nestanka, uspeli smo da lociramo tri automobila u reci samo sat vremena nakon što smo krenuli u potragu. Jedno od vozila ličilo je na ono u kom je poslednji put viđena Stefani - rekli su oni.

Ovi ronioci su samo jedni od mnogih koji putuju zeljom i pokušavaju da reše slučajeve enstanka ljudi. Ova grupa ovjavljuje snimke na svom Jutjub kanalu, na kom ih prati vipe od 1,7 miliona pratilaca.

- Čast nam je što smo Stefani vratili kući - napisao je jedan od ronilaca.

Video: Dramatična akcija spasavanja sa srećnim krajem: Vatrogasci su uspeli da priđu vozaču i izvuku ga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA