Žena tužila bolnicu i prebacila muža u drugu državu kako bi i dalje bio intubiran: Umro je od korone

Otac troje dece preminuo je nakon sudske bitke u kojoj je njegova žena pobedila

  • 1
Scott Quine Foto: Facebook

Porodica Skota Kvinera uradila je sve što je mogla da ga održi u životu nakon što je oboleo od korone, ali je on ipak preminuo.

Skot Kviner (55), koji je navodno bio nevakcinisan, preminuo je u subotu nakon sudske bitke u kojoj se njegova žena uspešno izborila da ga ne isključe sa respiratora u Minesoti i prebacila ga u Teksas gde je nastavio lečenje u bolnici u Hjustonu.

Otac troje dece je drugi put oboleo od korona virusa u oktobru, a krajem meseca završio je u bolnici Mersi, gde je intubiran.

Ranije ovog meseca bolnica je rekla da ne mogu više ništa da urade za njega i da će ga skinuti sa aparata za održavanje u životu 12. januara. En Kviner, njegova žena, otišla je na sud, a sudija je presudio u njenu korist.

Scott Quine Foto: Facebook

Nakon toga je svog supruga avionom prebacila u Teksas, a doktori su rekli da je puno oslabio. Međutim, za vikend je objavljeno da je preminuo, prenosi CBS Minesota.

- U ime porodice Kviner, želeo bih da se zahvalim javnosti na njihovoj ljubavi i podršci tokom ovog teškog iskušenja. Tražimo privatnost za En i decu dok žale zbog gubitka Skota, divnog muža i oca - rekao je advokat porodice.

Video: Ferdinand (9) je prvo dete u Nemačkoj koje je vakcinisano protiv kovida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran Kovacevic

    25. januar 2022 | 04:49

    Ovo je tipican primer duplo vakcinisanih kad dobiju kovid.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA