Pisalo se da je bolesna, pa čak i da je mrtva: Konačno otkriveno gde se nalazi kraljica Elizabeta

Juče su se u medijima pojavile i fotografije na kojima se vidi kako kraljica u automobilu napušta zamak Vindzor i odlazi u Sandringem

  • 14
Kraljica Elizabeta Foto: Profimedia/Paul Edwards/News Licensing

Poslednjih godina dosta se pričalo i pisalo o zdravstvenom stanju kraljice Elizabete Druge, međutim, čini se da su nedavna saopštenja u vezi sa otkazivanjem javnih okupljanja, pokrenuli lavinu komentara o njenom zdravstvenom stanju. 

Nakon što se poslednjih meseci slabo pojavljivala u medijima, a posebno nakon što javnost još od njene Božićne čestitke nije čula nikakve vesti o njoj, u pojedinim medijima su krenule da kruže priče o tome da je kraljica veoma lošeg zdravstvenog stanja.

Međutim, britanski list je kontaktirao kraljičinog biografa koji je otkrio gde se njeno veličanstvo nalazi. Ona je trenutno u svom zamku u Sandringemu kako bi se osamila i na miru razmislila o dešavanjima koja su njenu porodicu zadesila prošle godine.

Juče su se u medijima pojavile i fotografije na kojima se vidi kako kraljica u automobilu napušta zamak Vindzor i odlazi u Sandringem. Ono što je nama "upalo u oko" je činjenica da je kraljica ovoga puta sedela na zadnjem sedištu automobila, umesto na mestu vozača na kom smo je do nedavno često viđali.

Ona će navodno boraviti u vikendici Vud Farm koja ima čak pet spavaćih soba, a upravo je u njoj često boravio njen pokojni suprug princ Filip nakon što se povukao iz javnog života.

Njeno putovanje dolazi samo nekoliko dana nakon što je kraljica svom sinu Endrjuu oduzela sve vojne i kraljevske titule, kao i vesti da će njen unuk Hari pokrenuti postupak protiv britanske Vlade zbog svoje bezbednosti.

U ovoj vikendici princ Filip je imao mali tim osoblja i oni nisu bili u obavezi da nose uniforme, jer on navodno nije voleo formalnosti.

Petokrevetna vikendica koja se nalazila u ušuškanom delu imanja u Sandringemu ima pogled na more, a navodno je kraljica tokom boravka u njoj sama kuvala i prala veš.

Kraljica je ovo imanje posetila i zbog obeležavanja godišnjice smrti njenog oca. Ona će ove godine obeležiti svoj platinasti jubilej i postaće najdugovečniji vladar u istoriji Velike Britanije.

Video: Tramp se sastao sa kraljicom, pa je usledilo neobično rukovanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA