Princ Endrju negira optužbe o seksualnom uznemiravanju: Njegovi advokati se uzdaju u jedan dokaz

Vojvoda će konačno odgovoriti na sve tačke optužnice koje mu se stavljaju na teret, pet meseci nakon što je protiv njega pokrenut postupak.

  • 0
Princ Endrju

Foto: Tanjug/AP

Princ Endrju zvanično je na sudu negirao optužbe o seksualnom uznemiravanju koje je protiv njega pokrenula Virdžinija Đufe. 

Pravni tim vojvode od Jorka podneo je danas popodne dokumente na sudu u Njujorku, navodeći da zahteva suđenje pred porotom .

On će konačno odgovoriti na sve tačke optužnice koje mu se stavljaju na teret, pet meseci nakon što je protiv njega pokrenut postupak.

Nakon što je sud u Njujorku odbio zahtev za odbacivanje ovog slučaja, propali su svi napori njegovog advokatskog tima da se slučaj na tome završi.

Njegov tim, prema pisanju britanskih medija, nastaviće da pokušava da ospori ceo ovaj slučaj jer je Virdžinija tužbu pokrenula u SAD, iako živi u Australiji.

- Vojvoda i njegovi advokati veruju da bi ovaj argument o prebivalištu mogao biti ključni dokaz koji mi mogao da spreči da dođe do početka suđenja - rekao je dobro obavešteni izvor.

Ona je na suđenju rekla da živi u Koloradu, međutim, ona navodno još od 2002. godine živi u Pertu.

Virdžinija, koja tvrdi da su je pedofil Džefri Epstajn i njegova bivša partnerka Gislejn Maksvel primorali da sa vojvodom od Jorka ima seksualne odnose 2001. godine, ispoštovala je rok i ona se do 14. januara izjasnila o svojim planovima u narednom periodo, nakon što je sudu podnela privatnu tužbu.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA