≫ 

U Moskvi pao bivši službenik američke ambasade zbog droge: Žena bacala dokaze?

Policija je objavila snimak na kojem se vidi kako pretresaju Fogelov kofer na aerodromu

  • 1

U Rusiji je pokrenut krivični postupak protiv bivšeg službenika američke ambasade u Moskvi, Marka Fogela, zbog optužbi za šverc i posedovanje droge, saopštilo je rusko minstarstvo unutrašnjih poslova.

- Američki državljanin je uhapšen i protiv njega je pokrenut krivični postupak zbog prekoračenja ruskog krivičnog zakona. Pošto se osumnjičeni mogao sakriti na teritoriji ambasade, gradski sud u Himkiju ga je uhapsio - saopštila je pres služba ministarstva.

Nakon otvaranja krivičnog postupka, policija je pretresla mesto boravišta osumnjičenog.

- Utvrđeno je da je njegova supruga, koja je oslobođena, uspela da se reši dokaza koji su postojali u stanu - dodaje se u saopštenju.

Policija je objavila snimak na kojem se vidi kako policija pretresa Fogelov kofer na aerodromu. Psi su kidisali na kofer, u kojem je otkrivena marihuana, skrivena u kutijici za kontaktna sočiva. Takođe, pronađeno je ulje kanabisa u rezervoarima za elektronske cigarete. Sumnja se da je Fogel psihoaktivne supstance prodavao u školi gde je predavao.

Kamere su snimile i Fogelovu suprugu kako najverovatnije baca dokaze koji bi mogli dodatno da inkriminišu njenog supruga.

Video: Hapšenje najvećeg dilera kokaina u Evropi: Velika akcija policije u Budimpešti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA