Majka 4 godine snimala dok joj siluju decu, pa snimke prodavala: Mališani puni povreda, neutešno plaču

Policija je upala u kuću u kojoj se od 2018. godine događao pravi horor

  • 8

Ukrajinska policija uhapsila je majku (33) i njenog partnera, zbog sumnje da su se godinama seksualno iživljavali nad dvoje maloletne dece, i sve to snimali.

Veruje se da je tortura nad decom počela još 2018. godine i da su i majka mališana, naizmenično silovali i zlostavljali decu, a snimke nasilja su potom prodavali na internetu.

Oni su uhapšeni nakon što su ukrajinske vlasti dobile dojavu od kolega iz Australije da pornografski snimci dece kruže internetom.

Pronađene su brojne fotografije i video materijal na kojima se vidi kako deca trpe seksualno nasilje, a policija je u domu majke pronašla brojne dokaze, između ostalog i bankovne kartice i kompjutere na kojima je, kako se veruje, čuvan materijal.

Mediji prenose i da deca imaju brojne povrede.

U trenutku kada je policija upala u kuću osumnjičeni muškarac šetao je u kratkom šorcu, dok je majka bila u letnjoj haljini, iako je napolju sneg.

Deca su sa majkom, i njenim partnerom živeli u neuslovnoj kući, a u telefonu osumnjičenih pronađene su brojne fotografije nage dece.

Kada su pripadnici policije prišli zlostavljanom dečaku i devojčici, oni su od muke zaplakali i nisu mogli ni reč da izuste.

Policija ih je odmah predala Centru za socijalni rad i psiholozi trenutno rade sa njima.

Ukoliko majka i njen partner budu osuđeni, preti im i do 15 godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SANJA

    27. januar 2022 | 17:08

    I smrtna kazna je mala za njih

  • Po kratkom postupku

    27. januar 2022 | 16:58

    Vlast da izglasa zakon, da za ovakve "majke" nema sudjenja. Odmah dozivotna i to medju najgorim psihopatama da joj rade ono sto je svojoj deci. Smrtna kazna nije za nju.. za nju su muke!

  • Vuk

    27. januar 2022 | 17:03

    Ništa novo, Ukrajina, divljaci. Srbijo zar ovo treba da čitaju građani, bruka, cirkus, trujete građane Srbije sa divljacima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA