Ubila dečka koji je zlostavljao, pa dobila 8 godina zatvora: Ubola ga nožem u srce, pustila ga da iskrvari

Tokom izricanja presude saopšteno je da je Kejli ostavila Olivera da iskrvari nasmrt ispred njegove kuće, a prolaznicima koji su došli na mesto nesreće rekla je da je on to sam sebi učinio

  • 0
Devojka ubila dečka boksera Kayley Mahood Oliver O’Toole Foto: Staffordshire police

Kejli Mehjud iz Bartona osuđena je na osam godina zatvora zbog ubistva svog dečka Olivera O'Tula. Ona je tvrdila da ga je ubila u samoodbrani i da je godinama trpela nasilje. 

Ona je na suđenju rekla da je Olivera ubola u srce u samoodbrani.

Rođaci ubijenog mladića rekli su da su razočarani ovako blagom kaznom.

- Da se moj sin našao na osuđeničkoj klupi verujem da bi ishod presude bio drugačiji. U pitanju je jedan mlad život koji je izgubljen. Ukoliko uzmete nož u ruke, onda ste već unapred odlučili da toj osobi nanesete ozbiljne povrede - rekla je Oliverova majka.

Ona je rekla da će Kejli jednoga dana biti na slobodi nastaviće sa svojim životom, dok njenog sina više nema.

- Njegovo troje dece nikada više neće videti tatu, on im je bio uzor - rekla je majka.

Tokom izricanja presude saopšteno je da je Kejli ostavila Olivera da iskrvari nasmrt ispred njegove kuće, a prolaznicima koji su došli na mesto nesreće rekla je da je on to sam sebi učinio.

Sudija je od svedoka bliskih ovom bivšem paru čuo da su imali burnu vezu i da su se često svađali. Kejli je sudiji ispričala da ju je bivši bokser udario pesnicom u lice i da je tom prilikom zadobila povredu oka.

- I sud i porota prihvataju da niste namerno želeli da ga ubijete, kao i da niste nameravali da mu nanesete teške telesne povrede. Ali smatram da ste upotrebom kuhinjskog noža hteli da mu nanesete manje povrede, jasno je da je ta svađa bila kap koja je prelila čašu - rekla je sudija, prenosi Metro.

Devojka ubila dečka boksera Kayley Mahood Oliver O’Toole Foto: Staffordshire police

Njihova komšinica ispričala je da je Kejli nekoliko puta pružila utočište od Olivera kada je rešila da ga ostavi nakon što ju je pretukao. Ona se tada na kratko vratila u zajednički stan kako bi uzela neke svoje stvari.

Kada se par ponovo sreo u kući nastala je svađa, a Oliver nije bio tužan i nije se izvinjavao Kejli iako je ona to očekivala.

- Uradila si ono što si radila i ranije, iskalila si sav bes na njemu - rekla je sudija.

Sa druge strane tužilac je smatrao da je Kejli namerno želela da nanese povrede Oliveru ili da ga ubije.

- Pozdravljam presudu sudije. Zna,m da nijedna kazna ne može da vrati voljenu osobu onima koji su je izgubili. Oliverovoj porodici i prijateljima želim još jednom da uputim iskreno saučešće - rekao je glavni inspektor Deten Ajson.

Video: Saslušana maloletnica koja je nagovorila dečka da joj pobije porodicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA