≫ 

Si Ðinping na otvaranju ZOI, dolaze Putin i Gutereš

Potvrđeno da će predsednik Kine prisustvovati otvaranju Zimskih olimpijskih igara u Pekingu

  • 2
Xi Jinping, Si Đinping Foto: Tanjug/AP

Kineski predsednik Si Ðinping prisustvovaće ceremoniji otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pekingu i organizovati banket za gostujuće šefove država i međunarodnih organizacija, saopštilo je kinesko ministarstvo spoljnih poslova.

Među posetiocima će, između ostalih, biti predsednik Rusije Vladimir Putin, predsednik Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adanom Gebrejesus i generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš, navodi se u saopštenju, a prenosi agencija Rojters.

Zimske olimpijske igre biće otvorene 4. februara.

Video: Ignjatović i Vukićević: Da što bolje predstavimo Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KKK

    28. januar 2022 | 11:24

    A, " ludi kauboj" , jel' dolazi i on ???

  • Ruzica

    28. januar 2022 | 17:36

    Ja znam da veliki kineski lider nece postavljati pitanje ko je koju vakcinu primio kao sto to rade zapadni jastrebovi. Pamtim ja dosta, ali ne pamtim da su ljude delili po primljenom vakcinisanju. Medicina sebi nigde u svetu nije smela dozvoliti da u njeno ime odlucuju politicari, posebno kada se zna da medju politicarima ima i takvih koji ne zasluzuju da vode stado ovaca, a ne drzave. Nauka je nauka i morala je sebe zastititi. Dozvolivsi ovo, u ocima normalnih ljudi izgubili su svoj ugled.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA