≫ 

Putinovo ponašanje ponovo pokrenulo govorkanja o njegovom zdravlju: Šta radi to sa nogama?

Glasine da bi Putin mogao biti ozbiljno bolestan kruže poslednje dve godine, ali su se pojačale u poslednjih nekoliko nedelja

  • 20

Jučerašnji susret predsednika Rusije i Tadžikistana, Vladimira Putina i Emomalija Rahmona doveo je do toga da svet opet priča o Putinovom zdravlju.

U snimku susreta, koji možete videti na početku teksta, vidi se kako Putin gotovo neprekidno trza nogama i pomera ih dok razgovara sa kolegom, što nije njegovo uobičajeno ponašanje.

Na društvenim mrežama mnogi su se pitali šta to ruski predsednik radi sa nogama, a neobično ponašanje Putina uočio je i Rahmon, koji je više puta pogledao u cipele ruskog predsednika dok su razgovarali.

Glasine da bi Putin mogao biti ozbiljno bolestan kruže poslednje dve godine, ali su se pojačale u poslednjih nekoliko nedelja, nakon što je objavljen snimak od 18. februara, na kojem se vidi kako se ruka ruskog predsednika nekontrolisano trese dok dočekuje beloruskog lidera Aleksandra Lukašenka u Moskvi.

Politički analitičar Valerij Solovej dugo je tvrdio da ruski lider boluje od raka, kao i od Parkinsonove bolesti, te da je hitno operisan u februaru 2020. godine.

Zatim, krajem aprila, britanski tabloid The Sun objavio je da je ruski medij General SVR citirao "insajdera Kremlja" koji je rekao da će 69-godišnji Putin biti podvrgnut operaciji, ali nije naznačeno kakvoj.

O zdravstvenom stanju Vladimira Putina dodatno se spekuliše i zbog snimka sastanka Putina sa ministrom odbrane Sergejem Šojguom iz aprila, na kojem se kako predsednik drži sto.

Takođe, tokom vojne parade 9. maja za Dan pobede u Moskvi, spekulacije oko Putinovog zdravlja su rasle jer su posmatrači primetili kako šepa i svima je zapalo za oko to što je imao prekrivena kolena.

Podsetimo, nema zvaničnih potvrda o zdravstvenom stanju Vladimira Putina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rambo

    17. maj 2022 | 09:29

    Toliko sam dugo u dzudou da se meni isto desava da namestim i pokrecem ruke i stopala u svakom smeru.Profesionalna deformacija,vidljiva kod svakog dzudiste,prilikom bacanja protivnika gde je najbitnije kako postaviti telo i noge naspram protivnika.To mi dzudisti znamo pa se slatko nasmejem kada neko napise gluposti.

  • M-48

    17. maj 2022 | 10:18

    Dok ne počne da u publici pozdravlja majku koja je odavno pokojna znači da je zdrav kao regrut.

  • Ma idu begaj

    17. maj 2022 | 09:20

    A Bajden? Skim se zdravi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA