Pronađeno telo devojčice posle 13 godina: Identifikovali je preko DNK, osumnjičeni osuđivan za slično delo

Britanina majka rekla je da je sve ovo za nju velika noćna mora

  • 0
Brittanee Drexel tinejdžerka nestala kidnapovana ubijena Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial

Telo Britani Dreksel (17) iz Južne Karoline koja je nestala pre 13 godina pronađeno je prošle nedelje. Osuđivani seksualni prestupnik osumnjičen je da je tinejdžerku oteo, silovao, a zatim i ubio.

Britani je nestala 2009. godine dok je bila na odmoru u Južnoj Karolini, a njeno telo pronađeno je udaljeno na sat vremena vožnje od mesta u kom je nestala.

Rejmond Rudi (62) koji je ranije osuđivan zbog seksualnih prestupa, uhapšen je i protiv njega je podignuta optužnica za otmicu, silovanje i ubistvo.

Britanina majka rekla je da je sve ovo za nju velika noćna mora.

- Oplakujem svoju prelepu ćerku, isto kao i pre 13 godina. Pronalazak njenog tela otvara novo poglavlje. Traženje Britani se sada pretvara u traženje pravde za moju ćerku - rekla je ona.

Tinejdžerka je poslednji put viđena u aprilu 2009. godine kako šeta oko hotela u Mirtl Biču dok je bila na odmoru sa svojim prijateljima, piše Sky news.

Njen dečko podigao je uzbunu i prijavio je njen nestanak kada je prestala da mu odgovara na poruke. Sumnja se da ju je Rejmond oteo, silovao i ubio i sutradan njeno telo zakopao u šumi koja je udaljena oko 60 kilometara od mesta u kom je nestala.

On je uhapšen i nalazi se u pritvoru u Džordžtaunu bez mogućnosti da izaze uz pomoć kaucije.

Britanino telo je identifikovano putem DNK i zubnog kartona.

Šerif Viver je izrazio saučešće porodici, rekavši da svi saosećaju sa njihovim bolom i tragedijom.

- Niko ne zaslužuje da prolazi kroz ovo. Naša srca su uz vas. Naša jedina nada je da će ovo otkriće omogućiti vašoj porodici - rekao je Viver.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA