≫ 

Putinova ćerka se zabavlja sa Igorom Zelenskim? Nije rođak predsednika Ukrajine, ali je nadaleko poznat

Njen novi partner, sa kojim ima dvogodišnju ćerku, jeste Igor Zelenski (52), vodeći profesionalni baletski igrač

  • 2
Vladimir Putin ćerka Katerina Tikhonova Foto: Andrei Rublev's Museum / WillWest News / Profimedia

Ćerka Vladimira Putina, Katerina Tihonova, ima dečka koji ima isto prezime kao ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, piše Daily Mail.

Sankcije koje su uvedene protiv 35-godišnjakinje, zbog specijalne vojne operacije koju je njen otac pokrenuo u Ukrajini, zaustavile su njene redovne letove iz Moskve za Minhen gde bi živela sa novim muškarcem, a tokom kojih bi bila u pratnji čuvara ruske tajne službe.

Njen novi partner, sa kojim ima dvogodišnju ćerku, jeste Igor Zelenski (52), vodeći profesionalni baletski igrač koji je donedavno bio na čelu Državnog baleta Bavarske.

Igor Zelensky Zelenski Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Otkriće dolazi iz istrage ruske nezavisne novinske kuće IStories i nemačkog Der Spiegel.

Prethodno je Katerina Tihonova, mlađa od dve Putinove ćerke iz braka sa bivšom prvom damom Kremlja Ljudmilom Aleksandrovnom Očeretnajom, bila udata za najmlađeg ruskog milijardera Kirila Šamalova (40).

Rastali su se oko 2017. godine kada je započela vezu sa baletskom zvezdom koji je takođe bio u braku i ima dve ćerke i sina sa koreografkinjom Janom Serebrjakovom.

Putin se ljutio na Ruse koji žive na Zapadu, uprkos tome što njegova rođena ćerka često putuje u Minhen uz punu državnu podršku i obezbeđenje kako bi provela vreme sa svojim dečkom. Do početka ove godine i rata u Ukrajini, izgleda da je živela sa njim u Nemačkoj.

Vladimir Putin ćerka Katerina Tikhonova Foto: Nevar inc. / east2west news / WillWest News / Profimedia

U izveštaju Stories stoji: "Dve godine, od 2017. do 2019, majka devojčice morala je da leti ovom rutom, od Moskve do Minhena i nazad, više desetina puta. Ona je živela u Rusiji, a ćerkin otac je živeo u Nemačkoj, gde je upravljao Bavarskim državnim baletom. Njegovo ime je Igor Zelenski".

Novinarska istraga pronašla je dokumente koji dokazuju letove u kojima su učestvovali "Tihonova, Zelenski, dete, dadilje, obezbeđenje". Otkriveno je da je u periodu od dve godine "letela u Minhen, gde je Zelenski radio, više od 50 puta".

Od anonimnog izvora, izdanje je dobilo "dokumente sa mejla Službe bezbednosti ličnog obezbeđenja predsednika i Tihonove, Alekseja Skripčaka".

- U dokumentima Skripčaka nalaze se pasoši Putinove ćerke, Zelenskog i devojčice rođene 2017. godine. Obezbeđenje Tihonove im je kupilo karte.

Vladimir Putin ćerke ćerka Katerina Tikhonova Foto: social media / east2west news / WillWest News / Profimedia

- Ne otkrivamo ime deteta iz etičkih razloga, dovoljno je samo reći da je njeno srednje ime Igorevna, što odgovara imenu Zelenskog - navodi se u izveštaju.

Zelenski, koji je rođen kao Rus gruzijskih korena i za koga se ne veruje da je u srodstvu sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim, napustio je Bavarski državni balet prošlog meseca, očigledno nakon što je odbio da osudi Putinov rat u Ukrajini.

Video: Da li pokreti Putinovih nogu ukazuju na bolest? Ovo je snimak za koji analitičari tvrde da otkriva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    19. maj 2022 | 16:57

    Dali je moguce ..sto to radite da li stvarno morate da pricate o ljudima kojima mozete da naskofite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA