≫ 

Najmanje jedna osoba izgubila život u jakom nevremenu u Nemačkoj: Tornado lomio sve pred sobom

Muškarac je pao nakon što ga je udarila struja i verovatno udario glavom. Policija kaže da su pokušaji reanimacije bili neuspešni

  • 0
Tornado, Nemačka

Foto: Tanjug/AP

Najmanje jedna osoba je poginula u nevremenu koje je danas zahvatilo Nemačku.

Kako je saopštila policija u Koblencu, 38-godišnjak u Vitgertu (okrug Vestervald) pretrpeo je strujni udar u podrumu prijatelja, koji je poplavljen posle jakog nevremena u regionu.

Muškarac je pao nakon što ga je udarila struja i verovatno udario glavom. Policija kaže da su pokušaji reanimacije bili neuspešni.

Podsetimo, Nemačku je oko 17 časova zahvatilo veliko nevreme, a tornado koji je protutnjao napravio je veliku štetu u Lipštatu i još nekim mestima u Severnoj Rajni-Vestfaliji.

 

Tornado je nosio krovove i obarao drveća, prema prvim podacima ima i povređenih.

Oluja je u petak izazvala i veliku štetu u Paderbornu. Prema prvim izveštajima, povređeno je 30 do 40 ljudi, "od kojih deset ozbiljno", rekao je portparol policije u petak uveče novinskoj agenciji AFP. Prema ovome, u Severnoj Rajni-Vestfaliji je tornado naneo milionsku štetu.

Video: Nemilosrdni tornado briše sve pred sobom po Kanzasu: Pogledajte jezive snimke pijavice prolazi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA