Oskarovac Oliver Stoun tvrdi: Vladimir Putin je imao rak

Stounove reči o raku otvaraju mogućnost – ako su istinite – da je u početku pobedio rak, ali da se on vratio tokom ove tri godine kako nije video Putina

  • 4
Oliver Stoun, Vladimir Putin

Foto: Profimedia/Alexei Druzhinin/Sputnik

Oskarovac Oliver Stoun izjavio je tokom gostovanja u podkastu Leksa Fridmana da je Vladimir Putin bolovao je od raka, ali da veruje da ga je i pobedio.

Američkom režiseru kojem je, bez presedana, odobren pristup lideru Kremlja u periodu od dve godine - što znači da ga poznaje bolje od bilo kog zapadnjaka, iznenadio je slušaoce kada je potvrdio da zna da je Putin bolovao od raka. Njegove reči dolaze usred akutnih spekulacija da je lider Kremlja sada ozbiljno bolestan.

Stoun je posebno istakao da se sa Putinom nije sreo tri godine, a njegovi intervjui sa predsednikom Rusije bili su između 2015. i 2017. godine.

- Zapamtite ovo, gospodin Putin je imao ovaj rak i mislim da ga je "slistio“. Ali on je takođe izolovan zbog kovida - rekao je Stoun intervjueru za podcast Leksu Fridmanu.

U Rusiji su se pojavile sugestije da je Putinova duboka izolacija od kovida nastala zbog postojećeg, ali neutvrđenog zdravstvenog stanja koje ga je učinilo posebno ranjivim.

Objašnjavajući zašto je Putin možda pogrešno procenio invaziju na Ukrajinu, Stoun je spekulisao da je „možda izgubio kontakt - sa ljudima zbog izolacije". Nije bilo jasno da li Putin dobija ispravne obaveštajne podatke, priznao je.

- Možda biste pomislili da nije dobro informisan o stepenu saradnje koju će dobiti od etničkih Rusa u Ukrajini… To bi bio jedan od faktora, da nije ispravno procenio situaciju. Takođe bi moglo biti da je njegova izolacija od normalnih aktivnosti uticala na njega, jer više se nije sastajao sa ljudma lice u lice, već preko celog stola. Ne znam, pretpostavljam. 

Stounove reči o raku otvaraju mogućnost – ako su istinite – da je u početku pobedio rak, ali da se on vratio tokom ove tri godine kako nije video Putina.

Video: Da li pokreti Putinovih nogu ukazuju na bolest? Ovo je snimak za koji analitičari tvrde da otkriva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obrad

    21. maj 2022 | 23:07

    I zauške kad je bio mali.

  • Alex 06

    22. maj 2022 | 00:14

    A zasto se zapad bas TOLIKO SEKIRA ZA ZDRAVLJE PUTINA , oni bi ono ; sto je babi milo to joj se i snilo al nece da bude..

  • Pitam za druga

    22. maj 2022 | 07:16

    Nego nesreće nam šta ima Bajden? Ne mislim na demenciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA