≫ 

Horor u Alabami: Muškarac ubio ženu i dve tinejdžerke, pa pred policijom presudio i sebi

Incident se dogodio u malom gradu u Alabami u kom se svi poznaju

  • 0
pucnjava, policija Amerika SAD, fičer Foto: AP/Tanjug

Policajci u malom gradu u Alabami juče pre podne dobili su poziv u vezi sa čovekom koji preti samoubistvom. Nekoliko trenutaka nakon što su policajci stigli u kuću u Riversajdu i zatekli Vilijama Hantuna Vensa kako drži pištolj, on je ubio sebe, navodi se u saopštenju šerifove kancelarije Sent Kler.

Vensovo telo nije jedino pronađeno na licu mesta. U kući su policajci pronašli 51-godišnju Florens Dajan Vens i dve tinejdžerke, starosti 13 i 16 godina, mrtve od prostrelnih rana, navodi se u saopštenju.

- Vens, 54-godišnjak, pucao je i ubio tri osobe ženskog pola pre nego što je pucao u sebe - navodi se u saopštenju. Vlasti su potvrdile da su četiri osobe porodica, navodi WIAT.

Vesti su se brzo proširile u Riversajdu, rekao je gradonačelnik Rasti Džesup za WBRC. To je mali grad u kom se svi poznaju, uključujući Vensove, preneo je list.

- Uvek su bili ovde za sve gradske funkcije. Doveli bi svoju decu. Oni vole ovaj grad, vole svoje komšije - rekao je Džesup.

- Svi u gradu idu pognutih glava i govore: Kako se ovo dogodilo? - dodao je.

Šerifova kancelarija nije objavila mogući motiv incidenta, koji je i dalje pod istragom. Prema Džesapu, Vilijam i Florens Vens su imali oštećen sluh i komunicirali su znakovnim jezikom, preneo je WBRC. Par bi takođe čitao sa usana da bi komunicirao, navodi agencija.

- Ova porodica je deo naše zajednice gluvih. Njegova žena je bila moj dobar prijatelj - napisao je jedan komentator na Fejsbuku.

- Brinuo sam o njenim mačkama i biljkama dok su bili van grada. Njene ćerke su bile briljantne, ljubazne i slatke. Shrvan sam i nemam reči da objasnim koliko smo moja zajednica gluvih i ja povređeni - naveo je dalje.

Video: Muškarac ubio svoje troje dece i suprugu, pa onda i sebe: Krvoproliće u crkvi u Sakramentu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA