≫ 

Jeziva nesreća na Brunejima: Krokodil zgrabio dečaka pored reke, uvukao ga čeljustima u vodu i progutao

Navodno je porodica često viđala krokodila kako pliva u vodama u blizini njihove kuće, ali nikada nije mislila da će biti dovoljno blizu da napadne

  • 0
Aligator Krokodil Foto: Profimedia/Alamy/McPhoto/Trunk

Bizarna nesreća dogodila se na Brunejima, kada je dečaka starog 7 godina koji je čučao u blizini vode, zgrabio ogromni krokodil i odvukao ga u vodu. 

Kako piše Mirror, aligator dužine oko šest metara, zgrabio je mališana po imenu Mohd Adami Moktar za glavu i progutao ga pred očima porodice koja je bespomoćno posmatrala ovu jezivu scenu.

Nesreći je prethodila bezazlena igra dečaka sa starijim sestrama. Pretpostavlja se da je džinovski gmizavac za to vreme plivao rekom u blizini njihove kuće.

Njihova baka, Biba Harup, bila je upozorena na opasnost prestravljenim vriskom devojčica i stigla je na vreme da vidi kako krokodil vuče dečaka u vodu.

- Čula sam svoje dve unuke kako viču "Krokodil! Krokodil!",  brzo se okrenula i videla krokodila kako steže čeljusti nad glavom mog unuka - rekla je žena.

- U tom trenutku sam videla kako mu ruke i noge mlataraju iz gmizavčeve vilice - dodala je.

Navodno je porodica često viđala krokodila kako pliva u vodai u blizini njihove kuće, ali nikada nije mislila da će biti dovoljno blizu da napadne.

Video: Krokodil im pojeo komšiju pa hteli da ga osvete: Da li su za vlast bitnije životinje ili ljudi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA