Razrešena misteriozna smrt troje turista na Bahamima: Otišli na odmor, pa pronađeni mrtvi u sobama

Bračni par Majkl i Robi Filips, zajedno sa Vinsentom Kjarelom sa Floride, pronađeni su mrtvi u odmaralištu u maju, nakon što su prijavili medicinskom osoblju da se osećaju loše. Prema recenzijama, hotel je prilično zapušten

  • 0
Robbie, Michael Phillips Foto: Facebook

Troje američkih turista koji su pronađeni mrtvi u odmaralištu Sandals na Bahamima, umrli su zbog trovanja ugljen-monoksidom, navodi se u obdukcionom i toksikološkom  nalazu.

Stanovnici Floride Vinsent Kjarela (64) i bračni par iz Tenesija Majkl Filips (68) i Robi Fillips (65) umrli su pod misterioznim okolnostima 6. maja ranije ove godine u letovalištu Emerald Bai na ostrvu Velika Eksuma, jednom od najvećih uvala na svetu. Tri žrtve pronađene su u svojim sobama nakon što su navodno potražile medicinsku pomoć jer su se loše osećali prethodne noći. I Kjarelina supruga Donis takođe je nakratko hospitalizovana, ali se vrlo brzo potpuno oporavila.

Odmah po pronalsku beživotnih tela sprovedena je istraga o tome šta se desilo, ispitana je hotelska hrana, klima uređaji i bojleri. Kako navodi Mirror, gosti odmarališta su se takođe žalili na jak miris insekticida.

Pored zvanične obdukcije bahamskog patologa, porodice preminulih turista tražili su drugu, nezavisnu obdukciju.

- Istraga je i dalje u toku. Iako imamo patologe u zemlji koji su obavili svoj posao, uzorci su poslati i u veoma pouzdanu laboratoriju u Sjedinjenim Državama - rekao je dr Majkl Darvil za Eyewitness News.

Robbie, Michael Phillips bračni par iz Tenesija Majkl Filips (68) i Robi Fillips (65) / Foto: Facebook

Kraljevska bahamska policija je dodala da niko od mrtvih nije imao nikakvu traumu, ali su utvrđeni znaci konvulzija.

Generalni direktor Emerald Beja, Džeremi Maton, izrazio je saučešće porodicama.

- Nastavljamo da ih držimo u mislima i molitvama - rekao je pre par dana.

Odmaralište je nakon ovog slučaja naišlo na kritike gostiju.

- Bio je to daleko najgori hotel u kojem sam bio - bazen je bio leden a boja je izgledala prljavo, samo sam znao da je užasno - izjavio je jedan od ranijih posetilaca za Sun.

I na TripAdvisor-u su date neke od loših recenzija.

- Da ne dužim, nabrojaću uslugu, čistoću, kvalitet hrane, poslugu u sobi, klimu - ne radi. Stenice, prljave sobe, buđ i rđa zajedno i samo ću reći da je ovo najgori odmor koji imamo u poslednjih 20 godina - napisao je jedan posetilac.

Još jedan raniji gost napisao je da je "imanju potrebno održavanje" koje je očigledno već neko vreme zanemareno.

- Imamo veliki mehur pun vode koji visi sa plafona našeg kupatila, dok je nameštaj istrošen i pun fleka na tapacirungu, što ga čini prljavim - napisao je treći.

Video: Gosti nose zatvorske uniforme, opsedaju ih duhovi: Ovo su hoteli u kojima niko ne spava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA