≫ 

Guverner Teksasa dan nakon masakra u školi: "Širom države tuguju za žrtvama ovog besmislenog zločina"

Teksaško odeljenje za upravljanje vanrednim situacijama zaduženo je da lokalnim zvaničnicima obezbedi sve resurse neophodne za reagovanje na ovu tragediju - izjavio je guverner Teksasa

  • 0

Video: Potresan video roditelja koji čekaju da prikupe decu nakon masovne pucnjave školi u Teksasu

Guverner Teksasa Greg Abot posetiće Uvalde u sredu, dan nakon druge najsmrtonosnije pucnjave u školi u istoriji SAD, saznaje Fox news.

- Širom države se tuguju za žrtvama ovog besmislenog zločina i za zajednicom Uvalde. Sesilia i ja žalimo za ovim užasnim gubitkom i pozivamo sve Teksašane da se okupe kako bi pokazali našu nepokolebljivu podršku svima koji pate. Zahvaljujemo se hrabrim prvacima koji su radili na tome da konačno obezbede osnovnu školu Rob - rekao je Abot nakon pucnjave - izjavio je.

- Naložio sam Teksaškom odeljenju za javnu bezbednost i Teksaškim rendžersima da rade sa lokalnim organima za sprovođenje zakona kako bi u potpunosti istražili ovaj zločin. Teksaško odeljenje za upravljanje vanrednim situacijama zaduženo je da lokalnim zvaničnicima obezbedi sve resurse neophodne za reagovanje na ovu tragediju u državi Teksas radi na tome da osigura da zajednica ima ono što joj je potrebno da izleči - dodao je on.

Tragedija je pogodila Ameriku, kad je Salvador Ramos (18) juče upao u osnovnu školu u gradiću Uvalde u Teksasu i ubio 19-oro dece starosti od 7 do 10 godina i njihovo dvoje učitelja. 

Video: Masakr u Teksasu: Osamnaestogodišnjak usmrtio 19 učenika i 2 učitelja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA