≫ 

Dve učenice (10) se i dalje vode kao nestale nakon masakra u školi u Teksasu: Porodice strahuju

Nekoliko sati nakon što je osumnjičeni napadač Salvador Ramos navodno ubio 22 osobe, uključujući 19 dece, devojčice se i dalje vode kao nestale

  • 0

Video: Potresan video roditelja koji čekaju da prikupe decu nakon masovne pucnjave školi u Teksasu

Dve porodice i dalje strahuju za svojom decom, dan nakon pucnjave u Osnovnoj školi Rob u gradiću Uvalde u Teksasu. Elia Kruz Torez (10) i Anabel Gvadalupe Rodrigez se nisu vratile kući.

Nekoliko sati nakon što je osumnjičeni napadač Salvador Ramos ubio 21 osobu, uključujući 19-oro dece, 10-godišnja Elia Kruz Torez se i dalje vodi kao nestala.

Nije uspostavila nikakav kontakt sa svojom porodicom, koja je zabrinuta da je mrtva, rekao je njen deda za Foksnjuz.

Adolfo Kruz, 69-godišnji serviser klima-uređaja, još je ispred osnovne škole Rob čekajući vest o svojoj desetogodišnjoj praunuki. Kruz se dovezao na lice mesta nakon što je primio plačljiv i zastrašujući poziv od svoje ćerke ubrzo nakon prvih izveštaja da je 18-godišnji napadač otvorio vatru.

Video: Policija pretražuje slupan auto pronađen u blizini osnovne škole Rob nakon maskara

Dok je čeka ispred škole u ​​utorak uveče, njegova porodica je u bolnici i gradskom centru čekajući bilo kakvu potencijalnu reč o njenom stanju.

- Nadam se da je živa. Za mene je to šok. Saosećam i sa svim ostalim porodicama. Ovo je mala zajednica. Uvalde je uvek bio prijateljski nastrojen. Ljudi su zaista prijateljski raspoloženi - rekao je on.

Još jedan otac je rekao za Foksnjuz da je njegova ćerka nestala nakon smrtonosne pucnjave. Anabel Gvadalupe Rodrigez je učenica osnovne škole Rob u Uvaldeu i njena fotografija je data Teksaškim rendžersima.

Podsećamo, ubica Salvador Ramos (18) ušao je u školu i otvorio vatru. Policija u Uvaldeu odgovorila je sinoć na poziv u pomoć, posle pucnjave u Osnovnoj školi Robb, u kojoj nastavu pohađaju deca od 2. do 4. razreda, starosti od 7 do 10 godina.

Ubica, 18-godišnji muškarac Salvador Ramos, likvidiran je u obračunu sa policijom, rekao je guverner Teksasa Greg Abot sinoć.

Video: Masakr u Teksasu: Osamnaestogodišnjak usmrtio 19 učenika i 2 učitelja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA