≫ 

Potvrđeno da je žena koja je hospitalizovana u bolnici u San Antoniju baka ubice u Teksasu

Žena je posle napada kontaktirala policiju. Naoružani napadač je pobegao, a dok je bežao doživeo je nesreću ispred osnovne škole i uleteo je u školu - rekao je guverner Greg Abot

  • 0
Teksas Uvalde škola pucnjava

Foto: Tanjug/AP

Elizabet Džozef, 66-godišnja žena koja se leči u bolnici u San Antoniju, baka je Salvadora Ramosa (18) koji je ubio 19 dece i dvoje nastavnika u školi u Teksasu, potvrdili su zvaničnici.

Prema zvaničnicima, baka ubice je u utorak u kritičnom stanju prebačena u bolnicu nakon što ju je upucao napadač.

- Prva stvar koja se dogodila jeste da je napadač pucao svojoj baki u lice. Zatim je ona pozvala policiju. Naoružani napadač je pobegao, a dok je bežao, doživeo je nesreću ispred osnovne škole i uleteo je u školu - rekao je guverner Greg Abot na konferenciji za novinare ranije u sredu.

U televizijskom intervjuu za CNN sa Volfom Blicerom, narednik Erik Estrada, službenik za javne informacije u Teksaškom odeljenju za javnu bezbednost, ponovio je Abotove komentare i potvrdio da je 66-godišnja žena baka ubice.

Univerzitetska bolnica u San Antoniju odbija da komentariše pojedinačne pacijente, ali je u saopštenju od srede ujutro potvrdila da leče troje dece i 66-godišnju ženu, koja je sada posle kritičnog, u teškom stanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA