≫ 

Studentkinja izbodena na smrt usred dana: Odbila prosidbu kolege, uhodio je na Fejsbuku?

Ubica ju je udario u glavu dok je izlazila iz autobusa. Nakon što je pala na zemlju, skočio je na nju i nekoliko puta je ubo u vrat

  • 5

Mlada studentkinja iz Egipta izbodena je na smrt u javnosti nakon što je izašla iz autobusa, a sumnja se da ju je ubio muškarac čiju je prosidbu odbila. Mediji prenose da ju je uhodio na Fejsbuku.

Brutalno ubistvo Najre Ashraf ispred njenog fakulteta u severnom Egiptu šokirala je celu zemlju.

Njen kolega identifikovan samo kao Muhamed A. nalazi se u pritvoru nakon što je navodno izbo devojku više puta usred bela dana naočigled šokiranih prolaznika.

Užasan napad ispred ulaza u fakultet snimljen je na nadzornoj kameri, prenosi Mirror.

Najrin ubica udario ju je u glavu dok je izlazila iz autobusa. Nakon što je pala na zemlju, skočio je na nju i nekoliko puta je ubo u vrat.

Fotografije krvavog tela devojke počele su da se šire društvenim mrežama, uprkos pozivima da se prekine sa deljenjem snimka napada.

Zvaničnici su rekli da je umrla na licu mesta, a besna masa je opkolila i napala ubicu dok je pokušavao da pobegne sa lica mesta.

Navodi se da je osumnjičeni pokušao da izvrši samoubistvo istim nožem kojim je ubio Najru.

Policija je rekla da je osumnjičeni priznao ubistvo u pritvoru, a da je to uradio jer je prestala da priča sa njim preko Fejsbuka i odbila da se uda za njega.

On je navodno rekao da ju je ubio nakon što je imao nekoliko pokušaja da razgovara sa njom preko Fesjbuka u proteklih godinu i po dana, preneo je Middle East Eye.

Prema drugom mediju Najum Masria, žrtvin otac je rekao da je osumnjičeni pretio njegovoj ćerki više puta i da su to prijavili policiji.

Jedan od Najrinih prijatelja rekao je da je osumnjičeni pretio da će je ubiti nakon što je odbila da se uda za njega.

Više od 40 svedoka već je razgovaralo sa tužilaštvom, uključujući radnika obezbeđenja Ibrahima Al Ajroudija, koji je uhapsio osumnjičenog odmah nakon napada.

Najra je sahranjena u svom rodnom gradu, a ispratio ju je veliki broj kolega i prijatelja.

Video: Snimak ruskog profesora u trenutku dok baca delove tela ubijene studentkinje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    22. jun 2022 | 16:52

    Монструма треба оставити на пучини Средоземног Мора па нека размишља ( док буде имао снаге да плива) јел могло другачије !

  • Lazar

    22. jun 2022 | 19:16

    Islamski fanatici!

  • Boban

    22. jun 2022 | 19:44

    Pa da, kako je smela muslimana da odbije?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA