≫ 

Telo devojčice (3) pronađeno u kanti za smeće: Baka optužena za ubistvo

Policija je odgovorila na "problematični" nepoznati poziv na adresi u Oklahomi i rečeno joj je da je na imanju bilo mrtvo dete kada su stigli

  • 0
Becky Vreeland Foto: Cleveland County Jail

Telo trogodišnje devojčice pronađeno je u kanti za smeće ispred kuće pre nego što je njena baka optužena za ubistvo prvog stepena.

Policija je odgovorila na "problematični" poziv u utorak popodne u Oklahomi, u SAD, a kada su stigli na imanje zatekli su Rajli Lin Nolan mrtvu u kanti za smeće.

Policajci su rekli da je dete imalo "očigledne znake traume na telu".

Prema policiji, Rajli je nedavno bila u pritvoru svoje 60-godišnje bake Beki En Vriland.

Ona je odvedena na ispitivanje i nalazi se u zatvoru okruga Klivlend zbog optužbi za prvostepeno ubistvo i zanemarivanje dece, prenosi KKTV.

U saopštenju policije se kaže: "Policija je juče posle podne reagovala na nepoznati poziv. Po dolasku, službenicima je rečeno da se tu nalazi preminulo dete".

- Policajci su pronašli telo trogodišnje Rajli Nolan u kanti za smeće u kući. Dete je imalo očigledne znake traume na telu. Dete je nedavno bilo pod starateljstvom svoje bake, Beki Vrilend. Ona je prevezena u policiju gde je intervjuisana i nakon toga je stavljena u zatvor okruga Klivlend na osnovu prijave za ubistvo - dodaje se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA