"Molim vas, pozovite policiju": Kidnapovana žena spasena nakon što je poslala poruku u porudžbini hrane

Osoblje restorana u Njujorku nije znalo šta da radi, ali je vlasnik odlučio da bi bilo najbolje da pozovu policiju samo da bi bili sigurni

  • 0

Žena koja je kidnapovana je spasena nakon što je poslala poruku na porudžbini za hranu.

Zaposleni u jednom restoranu bili su šokirani kada su primili narudžbinu u kojoj je u polju "dodatna uputstva" pisalo "molim vas, pozovite policiju".

Osoblje restorana u Njujorku nije znalo šta da radi, ali je vlasnik odlučio da bi bilo najbolje da pozovu policiju samo da bi bili sigurni.

Sledećeg dana su saznali da je Kimoj Rojal (32) uhapšen i optužen od strane policije Njujorka zbog otmice 24-godišnje žene.

Uprkos zbunjujućoj poruci koju su dobili uz narudžbinu, osoblje je krenulo u akciju i obavestilo vlasti.

- Ljudi obično stavljaju napomene poput: "Možete li to ostaviti na mom prilazu? Mogu li dobiti dodatni sirup u narudžbini? Mogu li dobiti dodatni sok?' Ali nikada ovako nešto? - rekla je u razgovoru za CBS New York radnica restorana Ališa Berm.

Vlasnica je rekla da je poruka stigla i da su je devojke pročitale i da su pozvale njenog muža da vide šta treba da urade.

- Rekao im je, "hajde da pozovemo policiju, ne možemo da rizikujemo" - dodala je.

Zatim su pripremili narudžbinu i poslali je i nisu više ništa čuli sve do sutradan kada su dobili poziv od policajca.

- Detektiv je nazvao i rekao da je uhapšen muškarac i da je devojka bezbedna, a mi smo bili tako srećni - rekla je.

Prema navodima vlasti, Rojal je uhapšen u nedelju ujutru i optužen za silovanje, davljenje, krivična seksualna dela, protivzakonito zatvaranje, seksualno zlostavljanje, krivično delo posedovanje oružja, napad i pretnju.

Rojal je takođe optužen u vezi sa ranijim incidentom 15. juna sa pokušajem silovanja, seksualnog zlostavljanja i napada na 26-godišnju ženu, dodala je policija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA