"Nije vazduh da ispari, ali nema je": Potraga za nestalom devojčicom posle 7 meseci u ćorsokaku

Lina Sardar nestala je u decembru prošle godine i od tada policija neumorno traga za njom

  • 0

Sve je manje tragova koji bi policiju u Teksasu mogli da odvedu do male Line Sardar Kil, četvorogodišnje devojčice, koja je nestala 20. decembra prošle godine dok se igrala u parkiću ispred zgrade u kojoj živi njena porodica.

Komandir lokalne policije rekao je da je dokaza sve manje, i da i on sam polako gubi nadu da će dete naći.

- Niko ne može da ispari. Nešto se sa njom dogodilo, samo što mi nismo uspeli da otkrijemo šta joj se desilo - rekao je on.

Komandir je rekao da timovi i dalje tragaju za devojčicom, te da su uključeni i inspektori koji rade na slučajevima otmica.

- Mi i dalje nemamo dokaze da je u pitanju otmica. Ipak, ponašamo se kao da jeste. Ovo je kao neki spoj nestale/kidnapovane osobe - rekao je komandir.

U istragu se početkom januara uključio i FBI. Njihovi ronioci poslati su da pretraže deo terena koji se nalazi nedaleko od stambenog kompleksa u kom je devojčica živela. Nažalost, ništa nisu pronašli.

Islamski centar u San Antoniju svojevremeno je ponudio novac za informaciju koja bi dovela do bezbednog povratka devojčice. Oni su ponudili gotovo 200.000 dolara, a udruženje San Antonio Crime Stoppers je saopštilo da će dati "zagarantovanu nagradu od 50.000 dolara, samo za ovaj slučaj, za informacije koje rezultiraju hapšenjem ili podizanjem optužnice protiv osumnjičenog za bilo kakvu umešanost u Linin nestanak".

Devojčica tamne kose i braon očiju je u trenutku nestanka na sebi imala crvenu haljinicu, crnu jaknicu i cipele.

Njena majka ju je ostavila samu na minut i kada se vratila, Line nije bilo.

U trenutku nestanka devojčica nije bila sama na igralištu, već je oko nje bilo i druge dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA