Bogata naslednica četiri puta u jednom danu obljubila dečaka (14)? Postoji i uznemirujući snimak

Majka dvoje dece i ćerka slavnog uzgajivača konja iz Australije odlučno poriče sve optužbe

  • 9
Savannah Daisley Foto: Facebook

Savana Dejsli (45), bogata naslednica iz Australije, suočava se sa optužbama da je četiri puta u jednom dana seksualno iskoristila 14-godišnjeg dečaka.

Zbog uznemirujućih optužbi protiv Dejslijeve, sudija u Sidneju je odbio da bogatu naslednicu pusti iz pritvora uz kauciju.

Savana, koja je majka dvoje dece i ćerka slavnog uzgajivača konja Rosa Dejslija, odlučno poriče sve optužbe i izjašnjava se da nije kriva.

U policijskim izveštajima se navodi da je Dejsi prošle godine, u samo jednom danu, i to do 17 časova, četiri puta seksualno iskoristila maloletnog dečaka. Nije jasno da li se od ranije poznavali.

Advokat optužene tvrdi da su optužbe protiv njegove klijentkinje iznesene "u inat", prenosi NY Post. Međutim, tužilac tvrdi da dokazi postoje i da mu je policajac rekao za snimak telefonskog poziva Savane Dejsli u kojem ona navodno priznaje da je poljubila tinejdžera.

Tužilac je naveo da snimak otkriva kako se Dejsli slabo seća incidenta jer je u to vreme bila navodno pijana.

- Ona kaže: "Mislila sam da ćeš mi pozvati policiju, mislila sam da smo ovo stavili u malu kutiju i bacili duboko u more." Policajac mi je rekao da je telefonski poziv loš po nju. Činjenice su da je dala priznanja koja su snimljena u telefonskom razgovoru i to je prilično ozbiljna stvar - rekao je tužilac.

Bogata naslednica ostaže u pritvoru sve do sledećeg ročišta, koje je zakazano za 23. avgust.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA