≫ 

Objavljena fotografija Elizabet koju je ubila ajkula: "Biće upamćena po svojoj toplini"

Elizabet je bila u plićaku kada se dogodio fatalni napad

  • 1

Elizabet Sauer (68), penzionerka iz Austrije, bila je na odmoru sa svojim suprugom kada ju je na letovanju u Hurgadu, a samo dan pred polazak kući, usmrtila ju je ajkula.

Naime, ona se nalazila u plićaku kada se dogodio se fatalni napad.

Uznemirujuću scenu snimili su očevici, a teško povređena žena, kojoj je ajkula otkinula ruku i nogu, odmah je prebačena u bolnicu.

Međutim, prkos naporima medicinskog osoblja podlegla je zadobijenim povredama, a veruje se da je preminula od "šoka", odnosno srčanog udara kao i usled velikog gubitka krvi.

Lokalna Zelena stranka u Kramzahu u Tirolu (na linku je fotografija koju je stranka objavila), saopštila je da je Elizabet bila lokalni odbornik od 1998. do 2004. godine.

- Žalimo zbog odlaska aše Elizabet, koja je stradala u tragičnoj nesreći. Naše najdublje saučešće porodici! Zauvek će biti upamćena po svojoj toplini i saosećanju - naveli su oni.

Podsetimo, nakon što je austrijska penzionerka Elizabet preminula usled stravičnog napada ajkule u egipatskom letovalištu, austrijski portal "Haute" preneo je da se istog dana dogodio još jedan napad u blizini Hurgade u kojem je još jedna žena izgubila život.

Zbog napada ajkula, lokalne vlasti pokrajine Crveno more zabranile su pristup priobalju na tri dana, odnosno sve pomorske aktivnosti, uključujući ronjenje, jedrenje na dasci i kajting, kao i prilazak ribarskih brodova.

Video: Jedna stvar mu je spasila život: Ajkula napala čoveka dok je ronio i lovio ribu

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA