≫ 

Htela da se osveti dečku, pa greškom zapalila komšijinu kuću: Napravila štetu veliku 20.000 dolara

Policajci su uspeli da je uhapse i ona je optužena za krivična dela namernog izazivanja požara, napada smrtonosnim oružjem i krađu životinja

  • 0
Traka za požar ilustracija Foto: Pixabay

Žena iz Severne Karoline htela je da se osveti bivšem dečku, ali je umesto njegovu, greškom pokušala da zapalila kuću njegovog komšije, saopštila je policija.

Iz kancelarije šerifa saopšteno je da se vlasnika kuće probudio komšija koji je video kako jedna žena pokušava da mu zapali kuću. Na terasi ispred kuće pronašli su snop drveća koji je bio zapaljen, a policija je nakon dolaska na lice mesta pronašla tragove ulja, za koje veruju da je korišćeno za paljenje vatre. 

Dok je vlasnik kuće otišao po crevo, video je zapaljene komade drveta oko rezervoara za propan. Pokušao je crevom da ugasi vodu, ali na žalost nije mogao jer je žena koja je pokušala da zapali kuću blokirala protok vode, piše AP.

Vlasnik je odmah zgrabio pušku i suočio se sa ženom koja je na povocu držala jednog od njegovih pasa. Kada je čula da se vozila Hitne pomoći i policije približavaju, ona je sela u automobil i pobegla sa lica mesta.

Policajci su uspeli da je uhapse i ona je optužena za krivična dela namernog izazivanja požara, napada smrtonosnim oružjem i krađu životinja.

Procenjena šteta na kući iznosi oko 20.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA