≫ 

Potresne ispovesti devojaka koje su grupno silovali na snimanju spota: Gledala kako sestri uzimaju nevinost

Naredili su svima da legnu dole, onda je dotrčalo još muškaraca, svi su imali oružje. Počeli su da nas pretresaju, uzeli su nam telefone, kamere, odeću. Dok su nas pretresali, počeli su da nas diraju između nogu...

  • 2
Johanesburg, Soveto, Južnoafrička Republika, Južna Afrika, policija

Foto-ilustracija: Profimedia/Phill Magakoe / AFP

Upozorenje: Opisi scena su veoma potresni

Mlada devojka, koja se našla među osam devojaka žena koje su grupno silovali naoružani ilegalni rudari u Južnoj Africi tokom snimanja spota, opisala je jezive detalje napada i rekla da su silovatelji njenoj sestri i njoj uzeli nevinost.

Ona i njena sestra (21) prihvatile su da budu statiskinje u video spotu, kako bi uzele dnevnicu od nekih 18 dolara. Ekipu koja je snimala spot opkolila je naoružana grupa ilegalnih rudara i odvukla ih u napušteni rudnik zlata u Krugersdorpu 28. jula, a tu su potom devojke grupno silovali.

U grupi je bilo 11 devojaka, ali žrtva zločina tvrdi da su muškarci na smenu silovali Afroamerikanke i Indijke, dok tri bele žene koje su bile sa njima nisu dirali.

Žrtve, koje imaju između 19 i 37 godina, silovane su i do deset puta, a iživljavanje napadača trajalo je satima.

- Radovala sam se kada je jedna poznanica naša, koja drži agenciju, rekla da će biti snimanja i ponudila nam dnevnicu. Trebalo je da se snima na farmi, ali je onda odlučeno da se snima kod rudnika. Mesto je bilo božanstveno. Taman smo snimali zadnju scenu kada su došli naoružani muškarci i krenuli da pucaju u vazduh - priseća se silovana devojka jezivih detalja, prenosi DailyMail.

- Naredili su svima da legnu dole, onda je dotrčalo još muškaraca, svi su imali oružje. Počeli su da nas pretresaju, uzeli su nam telefone, kamere, odeću. Dok su nas pretresali, počeli su da nas diraju između nogu. Mene su ugurali u jedan automobil i tu me je prvi silovao. Onda je došao drugi, tada sam počela da krvarim, a on iako je to video nastavio je da se iživljava. Molila sam ga da drugima kaže da me ne diraju. Lagala sam da sam pobacila, ali džaba - priča žrtva.

Potom su i njenu sestru ugurali u vozilo. Pokušala je da je zaštiti, ali su je izvukli iz auta i uvukli u kop.

- Dvojica su krenula da me siluju. Držali su oružje i pretili da će me ubiti. I ja sma počela da krvarim - priča njena sestra.

Kažu da je iživljavanje trajalo četiri sata, te da su bile prinuđene da gledaju kako siluju ostale žene koje su bile tu sa njima.

Treća žrtva, koja je prihvatila posao, kako bi od dnevnice mogla da se prehrani rekla je da silovatelji nisu koristili kondome. Kaže da je uspela nakratko da pobegne i da se sakrije na krošnji drveta, ali da su je napadači ubrzo uočili.

- Prvo su došla dvojica, pa još četvorica. U šumi su me silovali. Jedan nije hteo da me takne, jer imam menstruaciju - rekla je treća.

Devojke tvrde da su stariji muškarci u grupi primoravali dečake da ih siluju.

Žena, čija agencija je organizovala snimanje, kaže da je nudila sebe napadačima da bi spasla devojke, ali ništa nije vredelo.

- Mene su prvo silovali, a onda su krenuli na ostale. Prvo kraj žbunja, onda su me odvukli u kop, a onda su me izvukli napolje i silovali pred svima - rekla je žena.

Ona kaže da su stariji tukli dečake da bi ih na silu uzeli.

- Dečaci bi nas potom, jednu po jednu, vukli u šumarak i silovali - priča žena.

U policijskoj akciji koja je usledila nakon svirepog zločina privedeno je više od 140 muškaraca. Do sada nije podignuta optužnica za silovanje ni protiv jednog, ali bi DNK analiza trebalo da pokaže ko je počinio zločin.

Za sada je protiv ilegalnih rudara podignuta optužnica za posedovanje oružja i ilegalno iskopavanje rude.

Sve žrtve silovanja biće testirane na HIV i druge seksualno prenosive bolesti.

Video: Postala Only Fans model posle silovanja i maltretiranja: Beg iz Saudijske Arabije joj spasio život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    4. avgust 2022 | 12:40

    Puske su spremne, ako ih pre toga masa ne lincuje.

  • Гаргамел

    4. avgust 2022 | 12:35

    Овако се ни животиње не понашају ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA