≫ 

Boris Džonson prodaje svoju kuću: Očekuje da će "biti dobar" bar 470.000 evra, evo koliko traži

Džonsonovi nisu živeli u ovoj kući, već su prešli odmah u rezidenciju premijera. Kuću su kupili za 1,2 miliona funti, a sada traže čak 400.000 funti više

  • 0
Boris and Carrie Johnson, Boris i Keri Džonson, imovina, kuća kupljena 2019

Foto: Tanjug/AP, Profimedia/MJ Pictures / BACKGRID

Boris Džonson i njegova supruga Keri, odlučili su da prodaju svoj dom za neverovatnih 1,6 miliona funti (skoro 1,9 miliona evra), dok se spremaju da nastave život po napuštanju Dauning strita.

Par je kupio kuću u viktorijanskom stilu sa četiri spavaće sobe na jugu Londona u julu 2019, kada je Džonson postao premijer Velike Britanije.

Kuću su kupili nakon što su morali da napuste stan pošto su komšije navodno nekoliko puta pozvale policiju zbog glasnih svađa.

Međutim, Džonsonovi nisu živeli u ovoj kući, već su prešli odmah u rezidenciju premijera. Kuću su kupili za 1,2 miliona funti, a sada traže 400.000 funti (oko 470.000 evra) više.

 

Takođe, zaradili su na desetine hiljada evra, jer su kuću izdavali dok su boravili u Vestminsteru. Izveštaj o prihodima britanskoj premijera govore da je od izdavanja ove kuće zarađivao najmanje 10.000 funti godišnje.

Izvori tvrde da su Džonsonovi sada u potrazi za novom kućom, a da gledaju područje Herne Hil-a.

Borisova supruga navodno je nedavno viđena u kući, a baštovani su sredili zadnje dvorište, a pred kućom su posadili drveće.

Iako je Keri 2019. viđena kako sa majkom unosi nameštaj u kući, navodno su agenti za nekretnine postavili fotografije kuće u kojoj nema nameštaja.

Navodno je kuća renovirana početkom godine, a agenti kažu da je kuća prelepa i u dobrom kraju.

Kuća ima drene podove i žaluzine, kao i radijatore - navodi se u oglasu.

Video: Sve ispale premijera Velike Britanije, Borisa Džonsona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA