Roditelje, koji su toliko tukli bebu da je ostala bez obe noge, puštaju na slobodu: Odležali samo pola kazne

Dečaku su zbog zadobijenih povreda morali da amputiraju obe noge

  • 6
Dečak kolica Foto: Twitter/Paula Hudgell Baby Tony Hudgell

Roditelji dečaka iz Velike Britanije, koji su svog sina toliko zlostavljali da su morali da mu amputiraju obe noge, biće pušteni na slobodu nakon što su odslužili samo polovinu zatvorske kazne.

Džodi Simpson (24) i Entoni Smit (47) osuđeni su na 10 godina zatvora u februaru 2018. jer su svog sina Tonija sivirepo zlostavljali.

Par je iza rešetaka proveo svega pet godina i očekuje se da će biti pušteni na slobodu narednih dana, javlja DailyMail.

Toni, koji sada ima sedam godina, zadobio je prelome prstiju na nogama i rukama, bili su mu pokidani ligamenti i dobio je sepsu jer su roditelji, iako je mališan imao teške povrede, čekali deset dana da ga odvedu u bolnicu.

Paula Hudžel, koja je usvojila dečaka, već godinama se bori za strože kazne za one koji zlostavljaju decu. Ona kaže da je vest da će Tonijeve roditelje pustiti na slobodu za nju bila "udarac u stomak".

Dečak je bio na ivici života i smrti kada je pre pet godina stigao u bolnicu. Mališan je imao stravične povrede od zlostavljanja, a da bi mu spasli život, lekari su morali da mu amputiraju obe noge.

- Ti monstrumi su proveli samo pet godina iza rešetaka dok će Toni čitavog života da se bori sa posledicama njihovih dela - kaže Paula.

Ona kaže da ništa ne može da uradi da spreči njihovo puštanje na slobodu.

- Čak se neće ni pojaviti pred komisijom za uslovnu slobodu. Samo će biti slobodni. Iako sam znala da će ovaj dan jednom doći, nije mi lakše - kaže Paula.

Žena koja je usvojila Tonija kaže da je dečak besan što će njegovi roditelji ponovo biti slobodni i da priča kako će jednog dana biti policajac, samo da bi mogao ponovo da ih uhapsi.

- On očigledno zna da su mu radili loše stvari i da su otišli zbog toga u zatvor. I sada je ljut jer zna da oni više neće biti u zatvoru - kaže Paula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    7. avgust 2022 | 20:05

    Andjeo mali,suze su mi posle.za takve monstrume i smrtna kazna je malo

  • Гаргамел

    7. avgust 2022 | 20:10

    То је демократско то јест цивилизовано друштво а за овакве злочине су адекватне једино средњовековне казне !

  • mia

    7. avgust 2022 | 22:49

    Sramota i uzas za ovakav zakon ja sam u šoku ovde nema zakona ni pravde sramota bruka zakona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA