≫ 

U eksplozijama na Krimu poginula jedna osoba, najmanje troje povređeno

Nekoliko eksplozija dogodilo se danas u blizini Novofjodorovke na Krimu

  • 3
Krim eksplozija Foto: Twitter

Jedna osoba je poginula usled eksplozija na aerodromu nedaleko od Novofjodorovke na Krimu, saopštio je danas šef krimske administracije Sergej Aksjonov.

- Oko mesta eksplozije uspostavili smo zonu zabrane od 5 km. Za sada imamo troje povređenih i jednu poginulu osobu. Upućujem iskreno saučešće porodici. Biće pružena sva neophodna pomoć - rekao je Aksjonov.

Podsetimo, nekoliko eksplozija dogodilo se danas u blizini Novofjodorovke na Krimu, a Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da je na teritoriji aerodroma Saki eksplodirala avio municija, preneo je Interfaks.

Prethodno je savetnik lidera Krima Oleg Krjučkov objavio na Telegramu da se dogodilo nekoliko eksplozija u blizini Novofjodorovke na Krimu.

Video: Eksplozija na aerodromu Hitrou: Dim na najprometnijem aerodromu, London u panici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. avgust 2022 | 20:00

    Mislim da Rusi polako gube konce ove igre. Na početku su se preračunati, a sada pokazuju da su šuplji na sve strane. Još moraju računati da neće imati mira dugo godina, uvijek će ih napadati diverzantski. Sve u svemu, ne čini mi se baš da je sve po planu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA