≫ 

U limunadu mu sipala sredstvo za čišćenje odvoda? Objavljene fotografije na kojima žena navodno truje muža

Suprug je sastavio dugačku listu navodnog uznemirujućeg ponašanja njegove žene, rekavši da ima dugu istoriju maltretiranja njega i njihovo dvoje dece - jednom je vikala na decu da "idu da umru", tvrdi njen otuđeni supružnik

  • 2
Yue Yu Jack Chen trovanje Printskrin: Jack Chen

Suprug dermatologa iz Kalifornije postavio je skrivenu kameru u njihovoj kuhinji i navodno uhvatio svoju suprugu kako mu u toplu limunadu sipa sredstvo za čišćenje odvoda, pokazali su sudski dokumenti.

Lekar Džek Čen tajno je snimao svoju suprugu Jue Ju, poznata i kao Emili, sa kojom je u braku 10 godina, nakon što se razboleo i sumnjao da mu piće truje sa Dranom, sredstvom za čišćenje odvoda, navodi se u izjavi koju je dobio New York Post.

Čen je snimak predao policiji u okrugu Orandž, koja je uhapsila njegovu suprugu u četvrtak ispred njene ordinacije.

Yue Yu Jack Chen trovanje Printskrin: Jack Chen

Čen je sastavio dugačku listu navodnog uznemirujućeg ponašanja njegove žene, rekavši da ima dugu istoriju maltretiranja njega i njihovo dvoje dece - jednom je vikala na decu da "idu da umru", tvrdi njen otuđeni supružnik.

On je tražio da joj se uvede zabrana prilaženja i traži razvod braka posle 10 godina.

Yue Yu Jack Chen trovanje Printskrin: Jack Chen

- Kada se Emili iznervira i viče na decu, često koristi kinesku frazu čiji bi prevod bio "idi da umreš". Takođe govori deci da "imaju problem u glavi", "da su bolesni", "idioti", i druge psovke - napisao je njen suprug u sudskim dokumentima u koje je Post imao uvid.

Ona je uhapšena i optužena da je više puta pokušala da otruje supruga.

Yue Yu Foto: Irvine SD

Čen, radiolog, zadobio je "značajne unutrašnje povrede" nakon konzumiranja proizvoda za čišćenje, saopštila je policija.

Čen i Ju su se upoznali 2011. i venčali sledeće godine. U dokumentima je naveo da je primetio promene kod nje nakon što je rodila njihovo dvoje dece 2013. i 2014.

Policajac Bil Bingam rekao je za Daily Mail da se čini da je Čen bio trovan "određeni vremenski period".

Čen se razboleo pre oko mesec dana i zatražio lekarsku pomoć kada se njegovo stanje pogoršalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    10. avgust 2022 | 13:52

    Ama jok, kakvo trovanje?! Čovek već danima ima „zatvor“ i nikakvi lekovi ne pomažu. Rešila žena da mu pomogne, jer kad ovo sredstvo otpuši onoliki odvod mora da će delovati i na njegov.

  • SVM

    10. avgust 2022 | 16:00

    Pa silna stvar šta je sve kazala. Jadna žena sigurno ima muža kojeg neće da prime u njihovog Lazu,a očigledno da ovaj debiliše i samo hvata šta će da zapiše,ne bi li nju strpao tamo. A sigurno joj ni deca nisu bolja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA