U Španiji uhvaćen jedan od najtraženijih begunaca: Zlostavljao ćerku, izmenio lični opis da izbegne hapšenje

Nakon što je prošlog juna završio na listi najtraženijih, policija je pratila tragove koji bi mogli da ih odvedu do silovatelja, ali bi svaki put završili u ćorsokaku

  • 0

Diego Dario Gonzales Gersi, jedan od najtraženijih begunaca u Španiji, uhapšen je u gradu San Huan de Alikante.

Gersi se tereti da je silovao svoju petogodišnju ćerku i policija je dugo bezuspešno tragala za njim, jer je promenio lični opis.

Nakon što je prošlog juna završio na listi najtraženijih, policija je pratila tragove koji bi mogli da ih odvedu do silovatelja, ali bi svaki put završili u ćorsokaku.

Takođe, bilo je jako teško locirati ga, jer uopšte nije ličio na muškarca sa poternice. Ne samo da je pustio bradu i kosu i ofarbao se u plavo, već je stavljao i sočiva u boji, ali je koristio i razna pomagala da bi bio viši. Takođe, radio je nove tetovaže da bi prekrio stare.

Istovremeno, radio je kao nadničar da bi preživeo, što je policiji dodatno otežavalo potragu.

Gersi je optužen u februaru prošle godine za seksualno zlostavljanje svoje ćerke. Devojčicu je zlostavljao više puta 2008, kada je imala samo pet godina.

Majka devojčice i bivša Dijegova partnerka, svedočila je da je devojčica bila depresivna i da je uvek pravila probleme kada je trebalo da provodi dane sa ocem.

Ispostavilo se da joj je otac u tim prilikama puštao pornografski sadržaj, te da je devojčicu dodirivao preko i ispod odeće, a potom bi joj rekao da to nikom ne govori jer je to njihova tajna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA