≫ 

Mladić misteriozno stradao nakon što je pomagao meštanima u poplavama: Došao kući i posle 3 dana je bio mrtav

Prema rečima meštama, tinejdžer se, nakon što je tri dana neumorno pomagao unesrećenima, vratio kući i žalio se na stravičan umor. Rekao je da su mu ruke teške. Na kraju je završio na respiratoru

  • 0
Poplave u Kentakiju Printskrin: jaden pappenheim via storyful

Misteriozna smrt srednjoškolca, koji je danima pomagao stanovnicima Kentakija da očiste svoje domove i dvorišta nakon katastrofalnih poplava, zabrinula je sve.

Eron Mik Kraford (18) je u sredu postao 38 žrtva stravičnih poplava koje su odnosile domove i uništile čitava naselja.

Smrt dečaka je rastužila sve koji su ga poznavali.

- Bila je takva sreća imati ga u blizini - rekao je šerif Džo Engl.

Poslednji put kada je Džo pozvao Erona, zamolio ga je da još jednom pomogne žrtvama poplava.

Aaron Foto: Engle-Bowling Funeral Home

Mladić je tri dana neprekidno pomagao ugroženima, a onda se iznenada razboleo. Preminuo je krajem prošle nedelje, a vlasti su ga i zvanično stavile na spisak stradali u pplavama.

Majka tinejdžera rekla je da je Eron preminuo nekoliko dana nakon što se razboleo. Prema njenim rečima, srednjoškolcu, koji se aktivno bavio sportom, samo je stalo srce.

Prema rečima meštama, nakon što je tri dana neumorno pomagao unesrećenima, vratio se kući i žalio se na stravičan umor. Rekao je da su mu ruke teške. Na kraju je završio na respiratoru.

Porodica i dalje ne zna šta se dogodilo.

- To je bio klinac koji je voleo superheroje. Čak je i sam sebi pravio kostime. Hteo je odmah da pomogne kada su poplave krenule - rekao je šerif.

On kaže da mu je Eron pisao čim se situacija otrgla kontroli.

- Ne znam ni da li je kiša prestala da pada kada mi je poslao poruku na Faceook. Tražio je da mu kažem gde treba da ide da pomogne - rekao je šerif.

I dok građani i dalje uklanjaju posledice poplava, mnogi se spremaju da odu na sahranu nesrećnog mladića koja će biti održana danas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA